Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Bar Kino mm

2010-03-12 av ozelot

kinoIdag händer det jävligt mycket kul grejer i stan. Ibland hade man ju kunnat önska att man kunde vara på fler ställen samtidigt. Som till exempel både på Avenyn (Park Lane med C.Aarmé) och på båten (ny klubb på Styrbord) och i Gamlestaden (Luxuryfest på Underjorden).

Men inte ens där tar det slut. Samtidigt skall man vara på Musikens hus där stadens fetaste Reggae- och dancehallakter pumpar ut beats. Jamrock XXL kallas det.

Eller på Nef med The Eye med Sankt Göran och alla hans kompanjoner.

Eller på Publik som öppnat igen och lär ge Bar Kino konkurrens om titeln som linnestadens hipsterfavorit.

Många googlar sig hit för att de söker information om Bar Kino. Informationen om Kino på THE INTERNET är knapphändig, inte ens på facebook finns det. Funderar nästan på att lägga upp en grupp där själv men det vore ju bättre om de själva gjorde det. Hint! Hint!

Det här kan jag ju berätta om Bar Kino i alla fall:
De har öppet veckans alla dagar, stänger kl 01 på vardagar och 02 på helger. De har numera fatöl och serverar tjeckiskt på tapp samt även en alevariant utöver det digra utbudet av flasköl. Det är inte superbilligt men heller inte särskilt dyrt, 40-50 kr ungefär.
Musiken och atmosfären är förmodligen den största anledningen att ta sig dit, tänk kosmopolitisk bar i Berlin med omaka möblemang i avskalad lokal. Ur högtalarna strömmar ofta organisk 70-talsmusik.
Delar kök med Hagabion vilket ofta betyder mycket vällagad vegan/vegetarisk mat till sympatiska priser. Köttfärslimpan är doch allt annat än vegetarisk, men god.

Till våren blir det uteservering dessutom. Då kommer Kino att äga linnestaden.

Vi ses på stan.

Vill du veta mer vad vi skrivit om Kino, klicka lämpligen här
Det finns betydligt färskare texter utöver denna som av någon anledning googlas mest. Väl mötte

Pingbacks på Bar Kino mm

  1. Pingback: Tisdagsnöjen för smarta: Föredrag, film eller finöl « Göteborg nonstop

  2. Pingback: Två klippkort till solen « Göteborg nonstop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-10-11

Förrätten HÖSTENS SOPPA Två kokta potäter En kokt morot Hacka detta  till småbitar Salladslök och en klyfta  vitlök Hackas jättesmått Grönsaksbuljong och en liter vatten Alltsamman kokas i mikron på det högsta med lock Mellan 6-8 minuter Efter detta lägger man i en halv burk vita bönor i tomatsås Och…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...