Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Popeye Sound + Mash Up international [Uppsala] på Mitt Andra hem

2010-04-10 av ozelot

Eftersom jag inte vet ett skit om detta, men det ändå låter hygglo och dessutoim är gratis klistrar jag bara in texten rakt upp och ned. Take it or leave it:
http://www.facebook.com/notifications.php#!/event.php?eid=111754688852888

”POPEYE SOUND + MASH UP INTERNATIONAL (Uppsala)
@ Mitt andra hem nu på lördag 10/4

Vi hade knappt hunnit återhämtat oss från lördagskvällen då vi fick höra att våra vänner i Mash Up International skulle bränna förbi västkusten. Vi kände direkt att vi bara var tvungna att styra upp en kväll tillsammans med dom, så på lördag står vi återigen bakom skivspelarna och vevar med våra handdukar på Mitt andra hem!

Robert Dinero och El Malo, mer ökända under namnet Mash Up International, har förutom att driva sin egen klubb i Uppsala också spridit sin karnevalstämning i Stockholm, Oslo och Berlin. De har under de senaste åren spelat med tunga namn som Rye Rye och Maluca (Mad Decent), Maskinen, Basutbudet och Schlachthofbronx (Man Recordings).

Mash Up International spelar det bästa av det bästa inom de genrer som under senare tid blivit kända under samlingsnamnet tropical bass – eller som de själva sammanfattar sin stil ”carnival techno, afrorave and bubblin’ dancehall”. Vi kallar det bra fest helt enkelt! Självklart kommer vi också lira under kvällen och ge er den vanliga mixen av maxad soca, skruvad UK funky, sambaslammer, digital reggae och g-funksyntig dubstep.

OBS! Pga en konsert på Mitt andra hem tidigare under kvällen kommer vi denna gång att börja först klockan 21:30, men vi räknar med fullt hype mode från ca 21:31 och framåt. Inträdet är som vanligt gratis.”

Popeye Sound + Mash Up International!!!
@ Mitt andra hem
Lördag 10/4 // kl 21:30-01:00
20 år // Gratis inträde

http://www.facebook.com/popeyesound
http://www.myspace.com/mashupinternational

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-05-31

Det omedelbara minnet av mamma jag har från när ja va liten är hennes  enormt stora rumpa. Den gungade fram i ansiktshöjd framför mig i det avlånga köket i Landala. Det var fascinerande. Jag tänkte att hon hade den största rumpan i hela världen.     Min bror och jag…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-05-17

Kycklingfärs Salt Citronpeppar Svartpeppar Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll. Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja Man plattar ut den så den täcker formen Penslar med samma…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...