Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Me and my Army + Nejra på Plåstervik

2010-04-14 av ozelot

En väldigt söt och smart tjej jag känner förtäljde nyligen att hon vid öppnandet av en konservburk med bönor hittade en liten blöt cigarettfimp. Fillippin! om man är röksugen kanske, men knappast hungrig. En gång fick jag ett plåster i soppan på Pustervik. Ojdå!.
Life is like a box of chocolate. You never know what you’re gonna get.

Några som tycks undgå alla beskrivningar är projektet Me and my army. Det består av herrar Herrström, Kleerup, Nankler och Hammad. De finns ingenting på myspace, inget på Youtube vad jag vet. Inte heller där vet man riktigt vad man kommer få alltså. Men de spelar ändå. På Pustervik.

Hemlighetsmakeriet har fått till följd att den lilla notisen vi skrev om M.A.M.A i samband med Musikhjälpen (de gjorde en livespelning i boxen på Avenyn) blivit den mest söndergooglade i Göteborg nonstops historia. Och det hjälper inte ens att länken till svtplay är trasig för längesedan, folk hittar notisen ändå. Det vill till att veta hur man bygger upp ett intresse..

Kleerup behöver nog ingen vidare introduktion. Herrström var en gång världsberömd hårdrockstrummis i Dangeroch Road Ratt men tröttnade på hajpen och har sedan dess kamperat med bl.a Timo Räisänen och C.Aarmé. Nankler är den fryntlige bartendern med skägg på Pustervik. Hammad har jag ingen aning om vem han är. De är Me and my Army helt enkelt.

Nejra spelar också, hon är från Örebro och det jag hörde på myspace lät riktigt bra.

Me And My Army (Kleerup, Herrström, Nankler, Hammad)
+Nejra
PUSTERVIKSBAREN
Onsdag 14 april kl. 20:00
100 spänn (e du snol ele?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-07-07

  Jag vaknar halv sex på morronen. Kikar in på min son. Han ligger med benen uppslängda över täcket. Den lille prinsen under två vaktande änglar. Jag funderar fram och tillbaka på om jag ska gå ut och ta en cigg eller inte. Kommer fram till att en cigg mer…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-05-17

Kycklingfärs Salt Citronpeppar Svartpeppar Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll. Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja Man plattar ut den så den täcker formen Penslar med samma…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...