Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Klara på Kino

2010-06-17 av ozelot

Det finns en stolle som håller på och anordna wrestling-event i Göteborg. Han har snart ringt ned varenda tidnings och tv-redaktion med lockrop om stora journalistprisvinnande featurereportage från en invägning i Sisjöns industriområde kl 9 en lördagmorgon.

Jag hoppas att han lyckas.

Klara på Kino brukar vara på lördagar. Nu vet ni varför det blev flyttat till ikväll istället.
Love Laos dyker upp i DJ-båset. Han har en bror som ser nästan lika dan ut så det var inte jag som såg dubbelt.

Klara på Kino
Torsdag 16 juni
22-02

Kommentarer på Klara på Kino

 1. Chris

  Was?
  Det är inte kl 09 på morgonen?
  Det är ingen invägning heller det är en wrestling gala. Kl 21.

 2. Chris
 3. ozelot

  Jag är gammal brottare, då var alla invägningar alltid 8-9 på morgonen, dubbla träningsoveraller och armhävningar i bastun.

  Jag syftade till de publikfriande försöken att få till en riktig stare-down a la MMA.

 4. Anonym

  ses där då

 5. Chris

  Men iaf.
  1. Du kallar mig stolle,
  2, du skriver att jag ”ringt ned varenda tidnings och tv-redaktion med lockrop om stora journalistprisvinnande featurereportage”, vilket jag antar du syftar på är att vi vann årets foto för nåt år sedan, och
  3. att det jag försöker få dem till är ” invägning i Sisjöns industriområde kl 9 en lördagmorgon.”

  Fett. Inget stämmer utom ettan då. Jag antar att du jobbar på Västnytt eller Lokala Tv4 då de är de enda jag hört av mig och frågat om de ville vara med på invägningen som var på belsepub henriksberg på lördagen den 12’e.

  Jag hoppas vi ses på wrestlingen!

 6. Ozelot

  Jag skojar lite med dig bara.
  Och jag har faktiskt försökt sälja in grejen, men det får bli här istället! Har fler läsare än lokal-tv:s webb i alla fall..

 7. Chris

  Bra! Och tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-17

    En ny CAPISSO har jag hittat!  Jag gick på PONTUS TORSTENSSONS vernissage efter Bosse Winbergs begravning & blev lite lättare till sinnes på Bengans. Jag satte mig jämte två tyska tjejer och väntade på Nikke Ström som också skulle dit. Flickorna tyckte att tavlorna va trevliga, de hade aldrig…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-11

I kvällens första set inleder saxofonkvartetten Phones 4 med att röra sig i en stor cirkel i rummet de stöter ut varsitt ljud åt gången det är långt  mellan tonerna och vandringen pågår länge. Det finns en spänning i ljud som flyttar sig. Till slut så samlas gruppen på scenen…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...