Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Woody West-weekend på Pustervik: Minifestival nu i helgen

2010-07-27 av ozelot

Woody West har nog gjort mer för Pustervik och Järntorgets musikliv än någon annan klubb. Outtröttligt fortsätter man att boka allt från stora internationella akter till små osäkra kort som knappt täcker gaget. De gör det för musiken och din skull.

Nu är det dags att ge något tillbaka. Köp biljett redan idag till Woody West Weekend.
200 kr för två kvällar eller 150 kr för ett endagarspass.
Det är INGET överpris.

PROGRAM FREDAG:
LOVE IS ALL – Okrönta indierojaliteter och ett av rikets bäst bevarande hemligeter! Hyllade och älskade utomlands av Pitchfork, Rough Trade, NME och Under The Radar.

LOVE & HAPPINESS – Själfylld episk shoegazing-indie som vibrerar av känslor! Massivt vackert väsen och melodier.

EYE TRAVEL – Indie-trubadur-talang som hamnar mellan Cat Stevens och Paul Simon. Upptäckt och utgiven på Dolores av Isse Samie, mannen bakom bla Håkan Hellström och Ceasars.

Vinyl-Dj’s (nere) – Erik (Pop Boutique) + Mattias Krusell + woody-Kim
Indie-Dancefloor (uppe) – Plåt-Erik (Svanen) + vänner

PROGRAM LÖRDAG:

THE STRANGE BOYS (US) – Den senaste reinkarnationen av garage-rock kommer från Austin, Texas och ges ut av klassiska Rough Trade-labeln. Ungdomligt, kaxigt och spännande tar bandet in delar av garage-rock, punk, R&B och country och slirar fram som rastlös ung Dylan backat ett 60-talets Rolling Stones ivrigt påhejade av Black Lips och King Khan & The Shrines.
MATTIAS HELLBERG & THE WHITE MOOSE
– Mattias Hellberg lever och andas rocknroll i alla dess former. Tillsammans med The White Moose tar han in alla sina influenser och kokar ner det till en galet psykedelisk häxbrygd av garageskramlig bluesig rocknroll.
THE MOONLIGHT WRANGLERS – Oemotståndligt rumlande countryrock-ångvält som kör över allt som kommer i dess väg. Syndigt sydstatssväng!

Vinyl-Dj’s (nere) – Axel Robach (Modern Lovers) + Beard Of Stars + Erik (Pop Boutique)
Indie-Dancefloor (uppe)- Mattias The Hustler + Mattias Krusell + Woody-Kim

Pusterviks Biljetter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-08-02

    GBG NONSTOP RED. har lätt beslutsångest. Det dödliga sarkomet är bortopererat tillsammans med livmodern men nu är det snart dags för cellgifterna. För säkerhets skull. Tänker på cellgifter dygnet om. För en vecka sen var jag helt på det klara att bara hänga på va Sahlgrenskas läkarstab rekommenderar. Har…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-07-25

En liten näve havregryn En och en halv kopp vatten Täck havregrynen med vatten, rör lite grann Häll salt i Rör med fingret Hipp som happ Veganskt smör eller Nattljusolja ( bra för lederna och musklerna och huden) Ta mikron på medium Två minuter Låt stå en stund så det…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...