Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Olagliga fester ikväll inatt imorgon

2010-08-06 av ozelot

Hata Beachparty kallar sig dagens set nere vid Röda sten. Fast det spelar ju egentligen ingen roll. Huvudsaken är att det finns högtalare uppe, en hel del massa folk och en hel del massa öl.

Klara DJs:
DJ Egotron (Majorna)
Säffle (Säffle)
DJ Werthers Original (Väst-Tyskland)
DJ Vensal (Italien)
Hugo Hatmakt (Hisingen)
Inkinen (Databahn)

Ghettoplayan (Fortsätt stigen mot Nya Varvet, sedan hör ni)
Inträde: Gratis
Ålder: Olaglig

Odyssey (med Eskapism Kollektiv) är trogna gäster på Rosenlund och frångår inte sin vana denna kväll.
Ca 0:30 (efter sista Älvsnabben) avgår Noaks ark full med parningsdugliga exemplar för en natt i synd, och en hel del house och techno.

Oddyssey 2010 (Eskapism Kollektiv)
Plats: Hållplats Rosenlund
Tid: Ca 00:30
Pris: Ja
Öl: Ja

Kommentarer på Olagliga fester ikväll inatt imorgon

  1. Näää. Jag kom, jag gick. Därimellan typ fem minuter. Hata beachparty kändes som en skabbig fjortisfest. Bu tyckte jag.

  2. jag diggar ändå att de kör på den nya generationen..
    önskar bara att de skulle köra fest mitt på dan istället.. eftermiddagsfester är det jag saknar i GBg..
    Ett stort soundsystem bara , då skulle det bli riktig panik..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-17

    En ny CAPISSO har jag hittat!  Jag gick på PONTUS TORSTENSSONS vernissage efter Bosse Winbergs begravning & blev lite lättare till sinnes på Bengans. Jag satte mig jämte två tyska tjejer och väntade på Nikke Ström som också skulle dit. Flickorna tyckte att tavlorna va trevliga, de hade aldrig…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-11

I kvällens första set inleder saxofonkvartetten Phones 4 med att röra sig i en stor cirkel i rummet de stöter ut varsitt ljud åt gången det är långt  mellan tonerna och vandringen pågår länge. Det finns en spänning i ljud som flyttar sig. Till slut så samlas gruppen på scenen…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...