Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Vem är du vem är jag: Öl-quiz på Sejdeln

2010-09-06 av ozelot


Ibland är det upplagt för missförstånd. Som att glömma logga ut på facebook på en dator, och sedan sitta inloggad själv, i en annan del av staden.

I rollerna: Marc (K) dyker upp på facebookchatt och söker kontakt med en gemensam vän (Johan). Marc (den riktige) undrar vad fan som händer på hans egen chatt.


Marc:
”Ringde dig precis, från Sejdeln. Marcs lånedator det här, han är inloggad och jag kan inte mina uppgifter. Var är du? K.”

23:59 Marc
”Va?”

Idag
00:00 Marc

”Ingen som ringt mig och min dator är knappast på sejdeln? Huh?”

00:00 Marc

”Jag försöker chatta. Med Johan.”

00:00 Marc

”Öh? Gör det då”

00:00 Marc

”Men det går ju inte när du svarar. Var är du?”

00:01 Marc

”Du vet väl din mejladress, skicka efter ett nytt lösenord”

”Är du på sejdeln med min lånedator?”

00:00 Marc

”Jag har även mailadressens lösen programmerat på MIN dator. Har inga på den här.”

00:03 Johan
”hej! får jag vara med?”

00:03 Marc
”Det här blir förvirrande för J.”

00:03 Marc

”Jag föreslår att du ringer honom, så gör alla andra”

00:03 Marc

”Meh, jag har ju just ringt honom/dig. Telefonsvarare…”

00:04 Johan
”hur har ni lyckats med det här?”

00:04 Marc
”Då bör du isf lägga ytterligare en uppgift på minnet: mitt telefonnr,,”

”Tveksamt, jag är helt oskyldig”

00.05: Marc
”Facebookundret. Ska sluta inkräkta på annans sfär. Blev bara så glad av att se att någon var vaken.

Go natt på er då. K.”

00.05: Marc

”Jag vet inte ens vem som pratar, känns som om jag hamnat i twilight zone

00:06 Johan
”ska jag sätta igång min mobil?”

00:06 Marc
”Vem fan är du?

Vem är du som skriver med mitt namn, på min FB?

Nystulen dator?”

00.05: Marc

”Jag ska iaf backa från datorn.”

00.07: Marc

”Klokt. Logga ut för säkerhets skull”

00:12 Johan
”hmm var det nåt viktigt? har egentligen lagt mig.”

00:14 Marc
”Det här kommer att hamna på internet, förr eller senare/ The real Marc.

Sov du gott, det va inte ja som börja!”

00:16 Johan
”det här var hysteriskt roligt. skall spara en skärmdump.”

00:16 Marc
”ja, haha
Sue somebody..”

Ikväll är det sedvanlig måndags-quiz på Sejdeln.
Östen (in)leder med militärisk precision som dock har en tendens att bli lösare i konturerna allteftersom gage-ölen glider ned i strupen.
Ämnesvalet tilltalar en lite mognare publik med bred allmänbildning, såpopera-kunskap får man lära sig någon annanstans.

Öl-Quiz på Sejdeln
Måndagar kl 19:00

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wgzsEryaih4]

En kommentar på Vem är du vem är jag: Öl-quiz på Sejdeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-01-12

   DE som brukar köra mig till sjukan har Corona båda två så idag fick Aloun, min systers man skjutsa mig istället. Vi möttes utanför en cykelbutik vid Masthuggstorget. Jag hade packat duntäcke, kudde, lakan, min egen goda rödbetssallad, pappas chilipasta special och Coops ärtbullar som ja stekte i morse….

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...