Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Morgonkaffet på Kino: Må – Fre 7 till 13 (ändrade öppettider)

2010-09-24 av ozelot

Kino knappar in på sina kollegor på kontinenten och har fattat att dygnet har 24 timmar. En bar i sydeuropa – eller i Köpenhamn för den delen – har nio liv och sprider ut dem lite över dagen. Kl 8 vill folk ha frukost så ge dem det då! Ända till kl 15 då du kan börja hinka öl istället.

Kaffe på Kino drar igång verksamheten nu på Onsdag 22 september och till och med fredag kostar kaffet bara tio spänn.
Plus frukostmusik som man inte sätter i vrångstrupen. Taget.
Good thinking!

Lite uppdaterad information:
Kaféverksamheten Kaffe på Kino kommer drivas i helt separat regi av Kino-bekante Adam som personligen står för kontinuiteten bakom disken.
Gott kaffe är en hederssak och tar tid att lära sig.
Inga anställda, inga overheadkostnader, god frukost utan tjafs.

Ett frukostpaket kommer att kunna köpas hela dagen fram till 15 och bestå av en croissant, en skiva surdegsbröd, ost och marmeladbuffé till detta + juice, yougurt med nötter och frukt samt valfri kaffe.
Pris ca 50 kr

En deluxevariant kommer också finnas och gå lös på runt 70 kr.
Ledord: Mer!

Kaffe på Kino
MÅN – FRE 7 till 13

Kommentarer på Morgonkaffet på Kino: Må – Fre 7 till 13 (ändrade öppettider)

 1. Adam Westin

  I Sverige råder någon form av tresamhet mellan utbud, efterfrågan och besynnerliga myndighetsbestämmelser.

  Summan av dessa, samt de mycket trevliga introdagarna av Kaffe på Kino är att jag från och med nu på måndag kommer ha öppet

  MÅNDAG – FREDAG, 07 – 13

  Tack till alla som har kommit och ätit frukost de här dagarna, och välkomna alla ni som komma skall!

  Adam

  • ozelot ozelot

   De tiderna funkar ju de med, lite mindre sovmorgon för dig dock. Tror nog att det kan vara bra för ruljangsen med det tidigarelagde öppetförhållandena.

Pingbacks på Morgonkaffet på Kino: Må – Fre 7 till 13 (ändrade öppettider)

 1. Pingback: Kaffe på Kino med Maja Gödicke « Göteborg Nonstop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-07-07

  Jag vaknar halv sex på morronen. Kikar in på min son. Han ligger med benen uppslängda över täcket. Den lille prinsen under två vaktande änglar. Jag funderar fram och tillbaka på om jag ska gå ut och ta en cigg eller inte. Kommer fram till att en cigg mer…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-05-17

Kycklingfärs Salt Citronpeppar Svartpeppar Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll. Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja Man plattar ut den så den täcker formen Penslar med samma…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...