Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Det här med reklam

2010-09-28 av ozelot

De flesta har säkert noterat att vi har annonser numera. Det innebär förhoppningsvis att vi kan få lite pengar för det vi gjort i princip gratis sedan månader tillbaka. Vi hoppas att läsarna tycker att det är helt okej.
Vad jag däremot kan lova är att vi ALDRIG kommer ta in annonser från företag och arrangörer inom vårt kärnområde, dvs nöjesbevakning. Det skulle kännas lite snett att bedriva nöjeskritik om man samtidigt har annonser från Styrbord babord eller Park Lane. Vi vet alla hur det kan gå, men förlorad trovärdighet och allt.

Gränsfall kan naturligtvis förekomma – vi kan ju naturligtvis göra reklam för 28+ eller Basement. Vi recenserar ju inte mat (i alla fall sällan) och skulle inte ha råd att gå dit ändå även vi gjorde det. Dessutom skulle jag gladeligen låta mig bjudas på en trerätters där för några uppskattande men korrumperade rader!

Just nu har vi annonser för Macforum och Let’s deal, vilket känns helt okontroversiellt. Macforum är störst på Apple-produkter och de flesta suktar efter sådana. Dessutom är de ofta med och stöder olika kulturprojekt vilket känns lovvärt.
Let’s deal tycker vi också är en bra grej. Det går helt enkelt ut att erbjuda varor och tjänster till mycket rabatterat pris. Det hela är fullständigt seriöst och köpet går jättefort att genomföra. Allt du behöver göra är att skapa ett konto kostnadsfritt, betalar gör du först om du köper något.

Just nu kan du t.ex köpa ett presentkort på 60 kr4-gott vid Masthuggstorget för 29 kr.
Det kan tänkas vara en rätt oansenlig affär, men personligen kan jag ju tycka att det vore dumt att inte slå till om man ändå skall hyra en film och köpa en chipspåse och har vägarna förbi..
Och jag sticker inte det minsta under stol med att jag tjänar några spänn på den dealen också!

Klicka på bilden för att kolla erbjudandet:
4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

Sedan blir säkert inte annonsörerna ledsna om du klickar på just VÅRA banners heller, oavsett om du köper något eller ej..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-06

Ett salt kex Potatis En stor klyfta Vitlök Döda magbakterierna. Tag ett salt kex och lägg på olivmargarin, skiva potatisen och vitlöken. Lägg vitlök på, och ovan vitlöken potatisen. Och ovanpå lite physalis-sylt som du gjort själv. Det blir både vackert & gott. Sen gör du likadant med kaviar på…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-11

I kvällens första set inleder saxofonkvartetten Phones 4 med att röra sig i en stor cirkel i rummet de stöter ut varsitt ljud åt gången det är långt  mellan tonerna och vandringen pågår länge. Det finns en spänning i ljud som flyttar sig. Till slut så samlas gruppen på scenen…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...