Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Det här med reklam

2010-09-28 av ozelot

De flesta har säkert noterat att vi har annonser numera. Det innebär förhoppningsvis att vi kan få lite pengar för det vi gjort i princip gratis sedan månader tillbaka. Vi hoppas att läsarna tycker att det är helt okej.
Vad jag däremot kan lova är att vi ALDRIG kommer ta in annonser från företag och arrangörer inom vårt kärnområde, dvs nöjesbevakning. Det skulle kännas lite snett att bedriva nöjeskritik om man samtidigt har annonser från Styrbord babord eller Park Lane. Vi vet alla hur det kan gå, men förlorad trovärdighet och allt.

Gränsfall kan naturligtvis förekomma – vi kan ju naturligtvis göra reklam för 28+ eller Basement. Vi recenserar ju inte mat (i alla fall sällan) och skulle inte ha råd att gå dit ändå även vi gjorde det. Dessutom skulle jag gladeligen låta mig bjudas på en trerätters där för några uppskattande men korrumperade rader!

Just nu har vi annonser för Macforum och Let’s deal, vilket känns helt okontroversiellt. Macforum är störst på Apple-produkter och de flesta suktar efter sådana. Dessutom är de ofta med och stöder olika kulturprojekt vilket känns lovvärt.
Let’s deal tycker vi också är en bra grej. Det går helt enkelt ut att erbjuda varor och tjänster till mycket rabatterat pris. Det hela är fullständigt seriöst och köpet går jättefort att genomföra. Allt du behöver göra är att skapa ett konto kostnadsfritt, betalar gör du först om du köper något.

Just nu kan du t.ex köpa ett presentkort på 60 kr4-gott vid Masthuggstorget för 29 kr.
Det kan tänkas vara en rätt oansenlig affär, men personligen kan jag ju tycka att det vore dumt att inte slå till om man ändå skall hyra en film och köpa en chipspåse och har vägarna förbi..
Och jag sticker inte det minsta under stol med att jag tjänar några spänn på den dealen också!

Klicka på bilden för att kolla erbjudandet:
4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

4-gott tobak cigaretter snus videofilm

Sedan blir säkert inte annonsörerna ledsna om du klickar på just VÅRA banners heller, oavsett om du köper något eller ej..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-09-15

   Gilda Stillbäck har föreställning på Teater Trixter. Hon har bott nåra år i Paris och har två barn. Hon kommer in på scenen och ska gestalta Ingmar Bergman, det är svårt bara det! Hon tittar på en jättekudde. Ropar åt inspicienten och ljussättaren –”Hallå kan vi få lite mera…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...