Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Nedräkning mot P3 Guld – Artistsläpp i Christer

2010-11-23 av Goteborg Nonstop

Januari är galornas månad och en av de allra bästa huserar som bekant i Göteborg. Det är sant. Jag har en vän som i flera år försörjde sig på att rapportera om musik och hon fällde de klassiska orden ”P3 Guld är den bästa galan av alla galor jag har jobbat på…”
Eftersom jag inte hade satt min fot på en gala i jobbsammanhang, hade jag lite svårt att relatera. Men jag tror ändå jag faktiskt förstår vad hon menar.

På P3 Guld sätter man ära i att bjuda på spännande liveframträdanden. Och även om jag tyckte att både Mustasch och det där ”Megabandet” som jag inte minns vad de heter var lite trötta så var flera av akterna värda biljettpriset på egen hand.

Idag börjar nedräkningen officiellt då första bokningen släpps. Sen kommer du att kunna höra en ny varje vardag i Christer i P3 strax före kl. 15. Orkar du kan du dessutom tävla om biljetter till Lisebergshallen genom att gissa på dagens artist på sajten.

I år är det väl inte helt omöjligt att vissa göteborgare har lite att ta hem i prisväg.
Dessutom skulle man skulle nog inte vara helt ute och cykla om man gissar att en viss Robyn kan vara aktuell igen. Hon verkar gilla just den här galan hon med.

Artistsläpp inför P3 Guld
Christer i P3
varje vardag tom 6 dec. kl. 14.02-16.00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-06

Ett salt kex Potatis En stor klyfta Vitlök Döda magbakterierna. Tag ett salt kex och lägg på olivmargarin, skiva potatisen och vitlöken. Lägg vitlök på, och ovan vitlöken potatisen. Och ovanpå lite physalis-sylt som du gjort själv. Det blir både vackert & gott. Sen gör du likadant med kaviar på…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-11

I kvällens första set inleder saxofonkvartetten Phones 4 med att röra sig i en stor cirkel i rummet de stöter ut varsitt ljud åt gången det är långt  mellan tonerna och vandringen pågår länge. Det finns en spänning i ljud som flyttar sig. Till slut så samlas gruppen på scenen…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...