Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

By Haart tar över regin på Styrbord Babord

2010-11-24 av ozelot

Helt ärligt har väl Styrbord Babord blandat och gett den senaste tiden. Därför känns det helt rätt när det idag står klart att allas vår ark begåvats med någonting som ser ut som en gemensam vision och mål. Från första helgen i december tar By HAART Events över allting som händer på Styrbord.

Målsättningen är inte blygsam, och det tycker jag inte den skall vara för en nattklubb med ett sådant läge och namn. Målet är helt enkelt att skapa Göteborgs bästa nattklubb. Igen. Och det var banne mig på tiden.

Så här säger Irina Darling, en av själarna bakom By HAART:

”Villafester, halloweenfester, klubbland. Efter att ha spridit galenskap och mayhem i en kringflackande existens på stadens olika lokaler har By Haart äntligen hittat hem.
Styrbord Babord var ju någonstans alltid hemma. Vi har aldrig haft några fester där innan men vi har varit stammisar i flera år och det känns fruktansvärt roligt att nu gå in och sätta vår prägel på stället i staden vi gillar bäst.

Maximal mängd fest och urballning till världens bästa musik.
Hela båten ska leva. Bottenvåningen blir till ett dansgolv, Kabyss blir Johns egna gubbrum.
Liveband, laser och strob! Det kommer bli väldigt kul helt enkelt.”


Fredag 3 December – Inflyttningsfest
Djs: Karl Sundström – Ram di dam // Tapemaster Thrash // Viktor Sandström // Melinda & Maja
Vi bjuder på flyttpizza!

Lördag 4 december
Adrian Lux (Mannen bakom megahitten Teenage Crime)
Tobias Dödselectro värmer golvet.
+ Natalie Karlsson och By Haart spelar oelektroniskt, indie och rock på undervåningen

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Styrbord Babord // 20 år // 22-04 // 100 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-12-08

  I tider som prånglar ut trista nyheter som kan göra den bäste uppgiven så uppstår  ljuset. I mörkret fladdrar alltid ett ljus. Våra brinnande hjärtan. Samtidigt som politiker verkar ha fått fnatt eller tvingas till dåliga beslut pga kompromisser och många svenskar känner sig så otrygga att de lägger…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...