Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Me and My Army

2010-12-04 av ozelot

Jag har en polare som är med i Me and My Army, som råkar vara Kleerups nya projekt. Han sa att de kan göra spelningar för trehundra skövdebor med nyckelkedjor som tror att de skall få höra elektronisk musik och trycka sig mot stussen hos någon storbystad blondin.
Me and My Army låter inte alls så. MAMA är gammal musik, helt organisk men lika välsvarvad som en vinylplatta med Fleetwood Mac. Och som dessutom hade platsat bredvid den.

Me and my Army @ Pusterviksbaren
Lördagen 4 december

Vill du ha en fribiljett?
Ge mig då en bra anledning.
Fyra stycken står på spel.

Kommentarer på Me and My Army

 1. Mari

  Funkar det här ”buhu-jag-är-sjuk-och förtjänar-en-biljett” tricket? I så fall kör jag på det. Jag är sjuk, och ska göra en trist läkarundersökning den 4 dec. På en lördag liksom, borde vara förbjudet. Vore ju nice att avsluta med en bra spelning!

  • ozelot ozelot

   Det är en bra anledning. Du får en.
   Du får en till om du berättar om vilka barnsjukdomar du haft.

   Jag har haft mässlingen och vattkoppor. Fruktansvärd sjukdom, jag fick det sent av mina ohängda småsyskon och hade sårskorpor på ställen som man normalt sett inte nämner.

 2. Mari

  Ojoj, jag hade dubbelsidig lunginflamamtion och typ dog. Nästan iaf. Check på vattkoppor men den där mässlingen har jag sluppit. Däremot hade jag galet mycket öronvärk upp tills jag var 10.

 3. Mari

  Ehh, jag märker nu att det låter som att jag är sjuk jämt. Vilket såklart inte är fallet. Kommer garanterat vara frisk den 4 december iaf!

  Sen kanske inte lunginflamamtion och öronvärk är barnsjukdomar, men jag var ju barn när jag hade dom så det kanske räknas ändå?

 4. Min anledning: Jag har 78 kr på mitt bankkonto och är svältfödd på spelningar.

 5. JB

  Jag och mitt livs kärlek firar 1 år den 4:e december. Vad vore bättre än att gå och se Göteborgs för tillfället hetaste band? Jag och Hon. Me and My Army.

 6. Anni

  Jag och min kära kursare har pluggat konstant i 3 veckor för en jättemunta imorrn. Vi är trötta på att prata om tarmar och urea, låt oss lyssna på musik. Våra levrar är trötta på koffein – allt de vill ha är vin. Vi är studenter, fattiga och behöver en konsert för att överleva innan kommande vinteride.

 7. Mari

  Asså, hur funkar det? Står jag på gästlistan eller vad?

  • ozelot ozelot

   Mari, du har en.

 8. ska ge ut min första bok (fotografi) och jobbar nu dygnet runt utan när jag sover. om jag fick en anledning till paus så skulle jag och kompisen jenpa dansa tills klackarna ramlar av.

 9. Bobby

  Ja skulle lätt säga att ja är värd en då den förra fribiljetten försvann i cyberrymden o upptäcktes först efter att spelningen va över 🙁

 10. Yllet

  Jag missade spelningen här i Malmö så jag tänkte åka hem till Gbg och se den i dag. Tyvärr så gick drivknuten (?) av och däcket lossnade och satte sig på tvären. Även om jag inte kan komma så hade det varit trevligt med en sympati-biljett. Ni får alla ha en kanon-kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-17

    En ny CAPISSO har jag hittat!  Jag gick på PONTUS TORSTENSSONS vernissage efter Bosse Winbergs begravning & blev lite lättare till sinnes på Bengans. Jag satte mig jämte två tyska tjejer och väntade på Nikke Ström som också skulle dit. Flickorna tyckte att tavlorna va trevliga, de hade aldrig…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-11

I kvällens första set inleder saxofonkvartetten Phones 4 med att röra sig i en stor cirkel i rummet de stöter ut varsitt ljud åt gången det är långt  mellan tonerna och vandringen pågår länge. Det finns en spänning i ljud som flyttar sig. Till slut så samlas gruppen på scenen…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...