Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Liten Jantelag för klubbarrangörer och pressutskickare

2011-02-07 av ozelot

Det är bra om man skriver vad det är.
Det är bra om man skriver i vilken stad det är, i alla fall om det är på Facebook.
Det är bra om man skriver lite om artisterna, så att jag slipper anstränga mig, eller t.om blir inspirerad att anstränga mig för att ta reda på mer.
Det är bra om man skriver vad det kostar.
Det är bra om man har har bilder bifogade som man kan sno, utan att ett skivbolag i USA hör av sig med advokater.
Det är bra om du skriver hur gammal man måste vara.
Det är bra om man inte säger att allt är bäst.
Det är bra om man inte kastar gästlistor efter folk, det är oseriöst och ger fel signaler.
Det är bra om man har respekt för läsaren, och ser till att rätta stavfel och särskrivningar. Annars kommer jag, med många andra, att tycka att du är debil och slänga ditt mejl.
Det är bra om du bifogar länkar, till myspace och dylikt.
Det är bra om du skriver om det finns mat alt. billig öl.
Det är bra om du inte skriver allting i versaler. Vare sig hela texter, meningar eller bandnamn. Det gör det jobbigt för redaktörer att ibland klippa och klistra.
Det är bra om du inte ”ändrar namn på dina event” ideligen, då blir jag bara sur när det bara är du och inte en snygg tjej jag gillar som tryckt gilla någonstans.
Det är bra om du har 9-års grundskola. Kan du inte skriva som en vettig människa, låt någon annan göra det. Bara för att du känner Broder Daniel och kan dja betyder det inte att du skall skriva texter. Det är bra om du tar hjälp. Och delegerar.
Det är bra om du svarar på mejl.
Det är bra om du lär dig vem du tilltalar. Skicka inte en och samma förfrågan till en sketen hemsida och en rikstäckande TV-kanal. Jag kan inte komma till Zagreb.
Det är bra om du gillar hundar och Bob Dylan.
Det är bra om du bifogar någon information som kan sammanfatta eventet på tre rader.

Tack.

Kommentarer på Liten Jantelag för klubbarrangörer och pressutskickare

Pingbacks på Liten Jantelag för klubbarrangörer och pressutskickare

  1. Pingback: laredo to tijuana?!? « Göteborg Nonstop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-09-15

   Gilda Stillbäck har föreställning på Teater Trixter. Hon har bott nåra år i Paris och har två barn. Hon kommer in på scenen och ska gestalta Ingmar Bergman, det är svårt bara det! Hon tittar på en jättekudde. Ropar åt inspicienten och ljussättaren –”Hallå kan vi få lite mera…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...