Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Två dagar: Kalender 7/2-8/2

2011-02-07 av ozelot

Måndag:
Föredrag på Clandestino @ Win-Win 18:00
Föredrag om hälsa på Sahlgrenska öppna föreläsningar // 18:30-20:00
Workshop om trafikplanering i Majorna. Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12. Kl 17.30-20.30.
Konsert: Steve Lukather (Toto) på Trädgårn. 20:00 // 350 kr
Öppen Scen på Jazzå. Musik, dikt eller vad du vill kl 19:00
Quiz för På Spåret-diggare (allmänbildning) på Sejdeln kl 19:00
Pingisklubben med Tobbe K @ Pustervik

Tisdag:

Konsert: Christian Geist. Svensk Hovmusik i Christinae kyrka, Norra Hamngatan 12. Kl 19.30.
Film: Doc Lounge: Life 2.0: Om parallella digitala världar 19:30-23:00 på Win-Win
Föredrag: Gaza after the ships. Trappan 19-21
Föredrag: Maten till sjöss på 1700-talet. Om kosten ombord på Ostindiefararen Götheborg. Stadsbiblioteket, Hörsalen. Kl 18.
Föredrag: Kirurgen Leif Nelvin berättar och visar bilder från ett uppdrag i södra Sudan. Hjärtats Aula, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Kl 18.
Föreläsning av Edda Manga på Röda Sten. Om Genus kl 20:30
Pubquiz på Sejdeln 19:30 (musik) samt även på l’assassino samma tid (Varia)
Tisdagsjam på Playhouse @ Nefertiti // 20:00-23:30 // 60 kr
Mattias Hellberg aka Moozy Moozy dricker rödtjut och spelar skivor på Pustervik och Lotten dansar och ler.

En kommentar på Två dagar: Kalender 7/2-8/2

  1. Det är även quiz på Notting Hill tisdag klockan 19:00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-11-17

Slöar i sängen och lyssnar på Per Svenssons PSYCHEDELIC SOUNDS som släpps den 30 November. En obekymrad härligt sonkad samling låtar. Tex FREE SPIRIT som luffar på i ett skönt söndagstempo med rader som LOVE IS BURNING INSIDE/ WELCOME BACK IT´S SUMMERTIME. Gitarrerna , trummorna och orgeln kränger hit och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...