Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Guds gåva till kvinnan: Nu på söndag

2011-04-19 av ozelot

Ibland får man aha-upplevelser sent i livet.
Men bättre sent än aldrig.

Jag var 27 år när jag lärde mig att öppna en flasköl med en tändare. Styrkt av den nyvunna färdigheten agerade jag ölöppnare en hel jävla efterfest tills jag amputerade tummen i ivern. Ett halvår senare hade jag lärt mig att bära tre öl samtidigt med mina små frökenhänder.

Jag hade inte begripit tricket – att man först låser de två första mellan tummen och pekfingrarna och sedan den tredje med resten – utan istället antingen gått två gånger eller kört ner fingrarna i dem. Jag har till och med hållt den tredje i munnen. Eller halsat den direkt i baren.

Tricket för ölkrusbärande lärde jag mig av en tjej – hon hade ÄNNU mindre händer än jag men kom likväl undan med tricket som den mest naturligaste saken i världen. Jag trodde jag hade hittat gud.
Sex timmar och åtta öl senare hittade jag hennes clitoris. Då hade jag VERKLIGEN hittat gud.

Det var på Afterski i Åre och Günther spelade. Jag har överhuvudtaget inte hört av vare sig henne eller Günther sedan dess, även om jag har sett damen på stan nyligen, med två ungar i släptåg och den tredje på väg.
Påskdagen (det var påsk då med!) är det Günther på Valand, Avenyns nya nattklubbssatsning som verkar vilja vända sig till indierövar som oss. Fan tro’t men man kan ju ge det en chans.

Gunther på Valand
Datum: Söndag 24 april 23-05
Ålder: 20 // Pris: 80kr före 23:30, därefter 130 kr

Kommentarer på Guds gåva till kvinnan: Nu på söndag

  1. Hugo

    Men det där med ”ställe på Avenyn som riktar sig mot indiefolket som annars håller sig till andra långgatan” var ju EXAKT vad de sa när man lanserade det där Parken eller vad det nu heter för typ ett år sedan.

  2. Jag tror inte Valand inriktar sig mot indierövar, det var nog vagt ironiskt..

  3. Hugo

    Förlåt, flyttade för alltför länge sen 🙁 Glömde bort lokalen, tänkte bara på hållplatsen. Dock tycker jag fortfarande poängen om Parken står!

  4. den där killen

    haha.. Parken som andralång-konkurrent, seriöst? Då kanske de ska tänka om ölpriserna på >50kr för en liten flaska Hof..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-01-18

Va ute med Donnan igår. Vi skulle se PASCAL spela med Isak Sundström på sång å gitarr spela på nån bar i Gamlestans industriområde. Jag går gärna ut med Donnan eftersom hon ordnar färdtjänst till otillgängliga lokaler. Smidigt. Snubben tog en konstig väg dit, från Centralen över till Hisingen och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...