Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Jag bevittnade ett sexuellt övergrepp

2011-05-02 av ozelot

Idag bevittnade jag ett sexuellt övergrepp. Jag hade laddat med termoskaffe, en halv urskog av olästa tidningar och sett ut den allra bästa platsen – vid de nya fina uteplatserna som anlagts längs med Fattighusån i höjd med Samskolan av bostadsföreningar som förmodligen inte kalkylerat med ofrälse besök av undertecknad. Plötsligt rycks jag abrupt upp ur fikakomat av hjärtskärande skrik, tittar upp och bevittnar fruktansvärda scener.

En stackars gräsandshona – pytteliten och alldeles tufsig i fjäderdräkten yr omkring omväxlande bland grästuvorna, ner i vattnet och upp på asfalten – punktmarkerad av tre stycken adrenalinstinna hannar (mycket större än hon!) som uppenbarligen blivit över från årets uttagningar. In bland bebyggelsen via en vådlig flygfärd, flyglarmet ekade mellan husen och förvånade solflanörer och joggare, för att slutligen sluta med förskräckelse på en liten gräsplätt full av ölburkar, där de tre hanänderna turades om med att våldta det arma offret medan de andra höll ned henne i nacken med näbben.

Vad skulle jag göra? Jag fäktade med armarna, kastade en pinne. Men jag kunde inte göra något, de var fler än jag och dessutom på andra sidan ån och jag ville inte simma över. Naturen är grym.

Faktum är att denna typ av sexuella övergrepp inte är helt ovanliga i naturen. Inte jättevanliga men inte heller satta på undantag. Våra älskade delfiner orsakade bland annat ramaskri här senast när den japanska masslakten på avslöjades i filmen The Cove, där målet bland annat var att hitta lämpliga ”Flipper-kandidater” till djurparken men också såldes som kött i sushidiskarna.
Inte lika omtalat är det faktum att delfinhannar rutinmässigt urskiljer honor från flocken och turas om med att förgripa sig offret, inte sällan behållande det som sex-slav under flera månader.

Den manliga Djuphavsmarulken har valt en ännu mer brutal strategi.
Eftersom det är ganska magert med liv och än mer lämpliga kandidater på de djupen gäller det således att ta chansen när den väl uppenbarar sig.
En hanne, som har turen att någon gång under en livstid stöta på en förbipasserande hona, BITER sig därför fast i henne och lever därefter resten av sin livstid som en parasit på henne; suger i sig näring via hennes blod och befruktar ägg när det dyker upp några.
Den i jämförelse mycket större honan kan på det sättet ha tre-fyra stycken hannar som lever mer eller mindre inkapslade i henne, med tillbakabildade ögon och interna organ.

Homosexualitet och nekrofili förekommer också – tro inget annat! En sällsynt typ av starfågel uppmärksammades för några år sedan då en hane flög in i ett fönster och bröt nacken.
På olycksplatsen dök minuterna efteråt upp en annan hanne – som tog tillfället i akt och lustfyllt SKÄNDADE och SODOMERADE liket under hela 45 minuter. Allt dokumenterades på film.

Den antarktiska Humboldtpingvinen – en favorit i Zoon tvärsöver världen – är notoriska för sin liberala inställning till homosexualitet. I ett Zoo i tyska Bremerhaven fanns länge tre stycken par av hannar som med mindre lyckat resultat försökt befrukta varandra, och därefter broderligt turats om med att ruva en sten.
Försök gjordes därpå att sära gaypingvinerna åt – det föddes ju bara en enda kyckling det året och de nyfunna paren tycktes vara oskiljaktliga – och introducera nya honpingviner i flocken.
Hannarna visade dock sparsamt intresse för nykomlingarna och dessutom gick den tyska gayrörelsen i taket.
De respekterade ju inte pingvinernas sexuella läggning!

Vittnesmålen över moder naturs grymhet tar inte slut där. I ett afrikanskt vildmarksreservat sägs pubertala elefanter – där vuxna individer skjutits av tjuvskyttar och således förövade de yngre på goda manliga förebilder – rutinmässigt förgripit sig på Noshörningar och i vissa fall till och med våldtagit dem till döds.
Jag vet inte om ni sett en elefantpenis någon gång men det har jag och är en ganska skräckinjagande syn.

Gräsänder har dock inga yttre könsorgan alls, de har nämligen sk kloaksex: All parning sker således genom att honan och hannen gnuggar varandras analöppningar mot varandra!
Herregud, vilket skräckscenario, bli jagad av tre testosteronstinna hannar som sedan gnuggar sina analöppningar mot en..
Hu. Nu lägger vi ned det här. Genast.

En kommentar på Jag bevittnade ett sexuellt övergrepp

  1. Anonym

    Rekomenderar ”Queer Nature” av Malin Ah King i boken body claims. Där finns massa fina exempel på naturens homosexualitet, onani, regnbågsfamiljer med tre föräldrar, könsbyten, djurater som har fler än två kön, hemafroditer och annat som sopats under mattan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-11-06

Som mamma till en ung man som inte kan prata och gå och med EP så blir jag smått galen av att höra hur Försäkringskassan nu drar ned på assistanstimmar till folk med just ovanstående inskränkningar. Människor som ej kan prata eller röra sig lämnas ensamma liggande i sina sängar…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-09-21

   Journalisten Hans Sidèn som har skrivit många recensioner om många artister i GP från 60-talet och framåt, och är även textförfattare till många låtar, ritat många roliga små långhåriga gubbar i GP under säkert 50 år, har genom Fredrik Sundh kommit ut med en bok med sina snapshots på…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...