Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Uteserveringen öppnar: Live Anton Kristiansson m.fl

2011-05-31 av ozelot

Jag har några hjärnceller som inte förnyats sedan Nefertiti var kung i natten några år mellan det att svartklubbarna spikade igen, avenyarierna parade sig med indiearierna och Wallenstam tog ett grepp om Göteborgs hjärta och chockhöjde hyran. Det var en tid då man kunde välja mellan att ta den där sista roligaste ölen på Klara innan det stängde eller ha en sportslig chans att komma in på Nef tidigare än stängningsdags.
Jag kommer också ihåg att de hade en Cashladdare innanför entrén. Inte utan att man blir lite nostalgisk. Jag använde det ibland.

Jag vet egentligen inte riktigt vad som förändrats med Nef, det enda jag vet är att det inte känns särskilt angeläget längre. Ofta orkar jag inte ens kolla vad som händer där, lika lite som jag håller reda på vad som är på Berså en måndagskväll eller när nästa flyg går till Hurghada.
Men av en slump såg jag det här och det kanske kan vara kul:

Live: Niklas von Arnold, Anton Kristiansson & Peter Conradi

Dj’s Johan von Arnold, Plåt-Erik & Blenda-Lars.

Är det möjligen årets version av Det är nu det händer vi ser från herrar Hallelujas sida?


Utomhuspremiär för Nefertitis uteservering (jag har i och för sig sällan hört talas om en uteservering inomhus..)

Nefertiti
Onsdag 1 Juni 21-03
100 spänn eller nåt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-01-22

   Va än olika politiska partier föreslår så kan man ju alltid ägna sig åt vilken konst man vill i SVERIGE ( än så länge) om man inte gör anspråk på att få pengar ifrån staten för det. Jag känner ganska många som håller på med konstprojekt av olika slag…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-01-21

   En rolig grej hände i GBG vid slakthuset nära BINGO-LOTTO. Det va ingen som blev slaktad men ISAK & PASCAL däckade mig. Bandet från Sthlm som gjorde succe i Gamlestan. Det va kul att se Isak Sundström med sitt band Pascal. En kvinnlig basist som hade spelat i 16…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...