Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Indie-Groupie

2011-06-01 av ozelot

Jag känner mig stundtals rätt uppgiven över mänskligheten. Ibland blir den känslan tyngre än annars. Som till exempel att vagt tycka att demokrati och emancipation etc är något i grunden bra men att i nästa sekund få det nedkört i halsen av livets uppenbara realiteter.

Män som varit i närheten av en basslinga, och i ett band, är vår tids sexuella predatorer.

Jag har varit på en och annan efterfest, därom tvivlar nog få, och min dryckesgrad har säkert närmat sig självantändning. Men det finns alltid någon som är fullare, och det är han som är basist i ett helt vanlig halvmediokert svenskt band.
Ett high five och så ligger han med något mähä på 20-år med konstiga kindknotor.

Det är så det går till, och det är äckligt. Det är äckligt hur grymt cementerad den uppfattningen blir av lite empiri: Att killar i bandsvängen ligger med hur många tjejer de vill i princip och att they keep coming, trots gubbmagar och grånande hår i tvättstället.

Jag var på ett ställe för några veckor sedan, vi tog en taxi.
En var en hyggligt känd musiker, trevlig, snäll.
Sedan dök det upp några tjejer, fan vet var de kom ifrån.
Men dök upp de gjorde de. De satte sig i hans knä.

Det som hände sen vill jag knappt ens gå in på. Men vi kan säga så här: det fanns sprit.
Efter tio minuter tar den halvkände snubben ena tjejen i armen, och de går iväg tio minuter.
De kommer tillbaka. Mer sprit.
Efter ett tag går samma brud iväg med hans kompis, också han music-wise.
Vad gjorde dom? You figure.

Jag kan föreställa mig att det finns många tillfällen att vilja dra sig undan och typ ”röka” eller prata musik eller göra planer om framtiden med nya människor, det har hänt i min värld i alla fall.
Men det ser knappast ut så i den där världen.
Jag vet dessutom att minst en av dem hade flickvän, och likväl gick han och spände på någon 20-åring i en kulvert.
Spelar ingen roll – det är showbiz.
Vad som händer backstage stannar backstage.
Är en helt annan, separat, värld.

Att unga tjejer skaffar hookups på manliga artister må inte vara världens största scoop. Så är det väl. Men i dagens eskalerande tempo blir de massaved i någon megaloman manspersons självförbrännande psyke. En rättighet och en rider.
Kliar det så kliar det. Och då står det alltid någon jävla pantad brud där som är beredd att klia tillbaka. Alltid.

Jag blir arg över detta. Arg å mitt köns vägnar och arg för att jag inte kan försvara det andra.
För att de har sina egna issues att deala med och det fan inte är mitt fel att blev så här. För att jag inte kan stå upp för det goda. För att jag känner förakt även för ”offret”.

Jag lägger inte upp mig efter en kvart åt typ…Doktor Alban.

Jag kan möjligen ha helt fel. De kanske bara pratade på den där festen, de kanske helt enkelt hade väldigt mycket att ta igen sedan sist. De kanske smusslade med lite boliviansk marschpuder och ville sköta det diskret.

Men när jag satt där efteråt, efter kanske en halvtimme när alla var klara, i den där insjunkna soffan i en sketen replokal kunde jag inte undgå att notera den där fläcken som växte sig större på den där tjejens jeansbeklädda lårben, av minst två mäns sperma.

Grattis, fick du vad du ville eller är du ett offer av systemet?

Jag vet inte vad jag skall kräkas över mest. Signatur: Hilfe.

Kommentarer på Indie-Groupie

 1. Besökare

  ”Kvinnor borde inte ha sex hela tiden bara för att de känner för det (om det inte är med mig)! Det gör dem bara till pantade mähän och offer som jag föraktar.” Jag påpekar inget som du inte själv redan insett, gissar jag, men iaf: det här är ett grymt konstigt blogginlägg.

 2. Du påpekade i alla fall att du att du troligen lider av dyslexi alternativt är kvinna och uppenbarligen känner någon märklig försvarsreaktion och krampaktigt hävdar att någon uppenbarligen får ut vad hon vill av sex genom att ha två tiominuterspass med två olika snubbar inom ramen av en halvtimma, troligen på en toalett. You go girl!

 3. Nej eftersom jag vet vem du är så är jag ju helt säker på att du hade dunkat på henne medvetslös…i ren desperation mode.

 4. ”Den här texten handlar, enligt kommentarerna om: 1. Jag inte gillar att kvinnor få ha sex när de vill, så länge det inte är med mig, och 2. Att Marcus inte får ligga.”

  Alternativ 3: Skribenten är bitter över att inte spela i band.

  Vem är skribenten?
  Ozelot/Marcus eller någon annan som vill kalla sig ”Hilfe”?
  (Det står ju ”Signatur: Hilfe” sist)

  • Bad kid

   jag kan för det första sätta mitt egna kön på att damen ifråga knappast knullade med snubbe nummer två för att… hon vill ha mer kuk av njutningssjäl.
   Är helt säker på att det inte var topp fem bästa ligg heller,
   gjorde knappast ont men…
   Snubbe nummer två är, uppenbart, hur vidrig som helst.
   Ja, han behöver ju knappast tänka på att göra damen våt, det hade ju redan snubbe ett ordnat,- med sin säd.
   Alltså,- Äckligt.

   Och jag är varken avundsjuk eller kuktutsvulten,
   har bara svårt för att inta mer än en okänd kuk i veckan, månaden.
   Men jag är ju pryd.

 5. anonym

  Jag tror du missförstod frågan. Min fråga är: Vem har skrivit inlägget?
  Är det Ozelot som postat det på sin blogg eller är det någon annan som vill ha signaturen ”Hilfe”?

 6. Och du får inte svar på frågan eftersom du fortfarande är anonym, att det inte har med texten att göra samt att du uppenbarligen verkar vara jävligt korkad.

 7. anonym

  Helt ok om du inte vill säga vem som skrivit texten men att frågan uppstår då det står ”signatur: hilfe” sist i texten kanske inte är så konstigt.
  Jag förstår inte hur den frågan kan vara så förargande att det motiverar ett personangrepp. Säger som en gammal barnlåt… ”en vanlig fråga får man tåla”

  • Enligt mitt sätt att se det är det ett större personangrepp – förutom att vara ett angrepp på all intelligens då – att insinuera att jag skulle ha skrivit texten för att ”jag är bitter över att inte spela i band”

   Det är ungefär lika begåvat som att hävda att alla musikkritiker är misslyckade musiker och att de egentligen är avundsjuka.
   Men jag vet, det blir mycket lättare om man förenklar och gör sig dummare än vad man är och vägrar se huvudfrågorna. Det är ju ansträngande.

   Angående ”Hilfe” så är det tyska och betyder hjälp. En normalbegåvad person förstår t.ex frasen. Signatur: Undrande och kopplar kanske paralellen

   • anonym

    ”förslag 3” var ett försök till humor som försökte anspela på inlägget på facebook där du raljerar över de tidigare kommentarerna om texten och hur korkade kommentarerna kan vara. uppenbarligen var det totalt misslyckat. (upplagt för tirader om hur misslyckad jag är och andra utfall mot min nedvärderade intelligens och hur otroligt oförskämd jag är)
    lämnar i övrigt den första delen därhän annars blir det bara ett sk flamewar.

    signatur (enligt svenska akademiens ordlista):
    – namnförkortning, författarnamn
    – påskrift
    – särmärke

    uppenbarligen missförstod jag din avsikt med ”Signatur: Hilfe” och förtjänar tydligen att ytterligare nedvärderas angående min intelligens.

    • Vad bra anonym, då förstår jag ditt syfte bättre och lägger således till din tredje kategori i avdelningen ”dumma kommentarer” på facebook.

     Så här alltså: ”Den här texten handlar, enligt kommentarerna om: 1. Jag inte gillar att kvinnor få ha sex när de vill, så länge det inte är med mig, och 2. Att Marcus inte får ligga.” 3: Skribenten är bitter över att inte spela i band.

 8. /s

  Ärligt talat, blev inte detta helt skevt? Att två män (vänner??) tycker det är OK att dra över samma tjej med några minuters mellanrum GÅR inte att tycka är OK.
  Att en tjej drar över två killar (vänner??) under samma tidsperiod GÅR inte heller att tycka är OK. Det finns inget sunt i det.

  Det finns ingen njutning, mer än den av makt. Att de tycker de kan göra det för att hon är villig. Att hon tycker att hon kan göra det för att det är cred.
  Nåt att berätta om efteråt.

  Vem vann? Hon som fick en bra historia. De som fick tömma sig? Alla kanske kände sig bättre en liten stund, men dagen efter?

  And why??
  Varför tycker män som någon gång stått på scen att de är värda lite mer än andra.
  Varför tycker vissa personer (både män och kvinnor här, är min erfarenhet) att människor som stått på en scen är lite mer OK att förnedra sig för än andra.

  Det är knappast ett superstjärna-fenomen. Alla som stått på en fritidsgårdsscen vet att det är lättare att få hångla efteråt.

 9. Guest

  Klockrent observerat! Vi behöver fan fler män som berättar för tjejer vad de bör och inte bör tycka är vettigt att göra med sina kön. Sexualliberalism är jävligt 60-tal – nu är det på tiden att vi föraktar stenhårt istället! Det finaste och mest värdefulla en tjej har sitter ju mellan benen på henne, så om hon inte ställer det på en pedestal så förtjänar hon inte en enda mans respekt. Kan man behandla en sån tjej som en likvärdig människa är man ingen riktig man. (och jag vet vad alla feminister kommer säga, och mitt svar är: killar som ligger med två tjejer på blixtkort tid är inte heller helt ok. Det är förstås inte lika illa; absolut inte fräscht, men what the fuck – killar kommer ju alltid vara killar ändå)

 10. A

  Tack Guest.
  Tragikomiskt att den mest ironiska kommentaren på inlägget är den med mest innehåll och vett.

 11. Mikael

  Klockrent Guest!

 12. Guest har en poäng, men jag vill ändå distansera mig mot tesen att kvinnor bör sätta sina kön på piedestal för att få en mans respekt. Det håller jag verkligen inte med om. Jag tycker verkligen inte att det är fel på om en tjej har haft många sexpartners, ligger när hon känner för det och vill etc.

  MEN. Och det är ett stort men. Förekommer det minsta tveksamhet om att hon gör det bara för att hon är bekräftelsekåt, att killen är känd, bjuder flott etc eller bara för att hon saknar egen vilja eller stolthet, ja då KOMMER hon bli föraktad om omgivningen.

  Visst, killar som är uppe i tresiffrigt föraktar jag. Why? Liksom.
  Men tjejer som är det föraktas ännu mer.
  Skyll på evolutionen eller något.

 13. Olof

  Det har inget med naturliga saker som evolution utan förtryck i samhället. Men bloggposten är intressant. Minns en kändis från Villa Meduza, hans kvinnliga bekant skämdes för att tjejer alltid ville ha sex med honom, så var det inte för de kvinnliga deltagarna. Jag tror att många ser kändisskap som sexigt helt enkelt.

  • Hur kommer förtryck i samhället in i bilden? Är den här tjejen spermatunna åt två män på en halvtimme för att hon förtryckt?

   Det är klart att kändisskap är sexigt, men helt krasst är det här mest ett fenomen hos kvinnor i större utsträckning. Män blir i regel inte så jävla kåta bara för att en kvinna är känd, och skulle de väl bli det hade de nog inte så mycket för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-07-07

  Jag vaknar halv sex på morronen. Kikar in på min son. Han ligger med benen uppslängda över täcket. Den lille prinsen under två vaktande änglar. Jag funderar fram och tillbaka på om jag ska gå ut och ta en cigg eller inte. Kommer fram till att en cigg mer…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-05-17

Kycklingfärs Salt Citronpeppar Svartpeppar Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll. Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja Man plattar ut den så den täcker formen Penslar med samma…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...