Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Att läsa i osmyg: Nu på torsdag

2011-07-04 av ozelot

Det sociala experimentet Marcus blev tillfrågad om han ville åka med och bada i morse. Det ville han. Men eftersom han genom ett märkligt fynd i en rabatt förra veckan bestående av en karta 25 mg Sobril, ett oöppnat kuvert vitpeppar från Santa Maria och ett paket kondomer stoppade ned allt i innerfickan (kunde vara bra att ha liksom), bestämde sig för att testa Sobril (bara 2 tabletter, jag är inte suicidal!) i natt, blev extremt dåsig, somnade följaktligen om och missade badet.

På torsdag kan man dock bada i Morning Hotels nya Pool. Jag föreställer mig att det sociala experimentet Marcus streakar genom havet av NG-smygisminglare, och gör kanonkulan med ett fasligt plask som kommer skicka folks Armanikostymer till kemtvätten.

Nöjesguidens Smygläsning:
Välkommen på samkväm och smygläsning på Morningtons takterrass – Rock Star Floor.

Torsdagen den 7 juli
släpper Nöjesguiden sitt beryktade sommarnummer. Vi firar storstilat uppe på Mornington Hotells takterrass med grillfest och mingel. Du och dina partypoolare är varmt välkomna att komma och dricka en drink, äta en korv, läsa ett ex och provbada den nya poolen.

Sommarens hetaste dj:s Småbiran & Dynamiten (Hoodlums & Springbreak Extravaganza m.m.) spelar skivor så taket lyfter. Rock Star Floor är sjukt solsäkert och stans bästa häng så skynda att anmäla dig, skriv upp i agendan och börja ladda. Detta kommer att bli jättetrevligt!
Ses på torsdag och glöm inte bikinin/mankinin!

Osa för dig och en vän på nojesguiden.se/mornington eller här

När: Torsdagen den 7 juli kl 18
Var: Mornington Hotells takterrass, Kungsportsavenyn 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-01-12

   DE som brukar köra mig till sjukan har Corona båda två så idag fick Aloun, min systers man skjutsa mig istället. Vi möttes utanför en cykelbutik vid Masthuggstorget. Jag hade packat duntäcke, kudde, lakan, min egen goda rödbetssallad, pappas chilipasta special och Coops ärtbullar som ja stekte i morse….

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...