Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Att läsa i osmyg: Nu på torsdag

2011-07-04 av ozelot

Det sociala experimentet Marcus blev tillfrågad om han ville åka med och bada i morse. Det ville han. Men eftersom han genom ett märkligt fynd i en rabatt förra veckan bestående av en karta 25 mg Sobril, ett oöppnat kuvert vitpeppar från Santa Maria och ett paket kondomer stoppade ned allt i innerfickan (kunde vara bra att ha liksom), bestämde sig för att testa Sobril (bara 2 tabletter, jag är inte suicidal!) i natt, blev extremt dåsig, somnade följaktligen om och missade badet.

På torsdag kan man dock bada i Morning Hotels nya Pool. Jag föreställer mig att det sociala experimentet Marcus streakar genom havet av NG-smygisminglare, och gör kanonkulan med ett fasligt plask som kommer skicka folks Armanikostymer till kemtvätten.

Nöjesguidens Smygläsning:
Välkommen på samkväm och smygläsning på Morningtons takterrass – Rock Star Floor.

Torsdagen den 7 juli
släpper Nöjesguiden sitt beryktade sommarnummer. Vi firar storstilat uppe på Mornington Hotells takterrass med grillfest och mingel. Du och dina partypoolare är varmt välkomna att komma och dricka en drink, äta en korv, läsa ett ex och provbada den nya poolen.

Sommarens hetaste dj:s Småbiran & Dynamiten (Hoodlums & Springbreak Extravaganza m.m.) spelar skivor så taket lyfter. Rock Star Floor är sjukt solsäkert och stans bästa häng så skynda att anmäla dig, skriv upp i agendan och börja ladda. Detta kommer att bli jättetrevligt!
Ses på torsdag och glöm inte bikinin/mankinin!

Osa för dig och en vän på nojesguiden.se/mornington eller här

När: Torsdagen den 7 juli kl 18
Var: Mornington Hotells takterrass, Kungsportsavenyn 6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-08-17

Hade tänkt kolla in Jarl Hammarbergs utställning på galleri i Haga. Men kom inte längre än till den gröna soffan i mitt sovrum. Man håller på med det ena å det andra för att hålla sin mentala och fysiska hälsa så länge man är här. Ett projekt som bidrar till…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-08-18

Det stilla höstregnet som faller utanför fönstret vet inte om att jag är så omanlig som jag är det bedömer mig inte ibland så ynklige fege mesen Stefan Falck som alltid leker riktig man och hjälte och rockpoet Johan Lindqvist ÄR inte rocknroll, fattar inte va bra rocknroll är hyllar…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-08-21

Det kändes som att sommaren tog slut när Lotta hade sista repetitionen. Det va inte så varmt men ändå lagom. Hon kom med sina jeans och en brandgul blues med kort ärm, fram till scenen och småpratade med publiken. TV- värdinnan sprang också runt och pratade med folk. De va…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...