Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Förgreningar: Åtta konserter i Skjul Fyra Sex

2011-09-30 av ozelot

Intro, vers, brygga, refräng, vers, brygga, refräng, stick, brygga, dubbelrefräng, outro. Fuck you very mucho, vi räcker finger åt skvalmusiken. Ni som gillar Koloni fattar. En manifestation döpt i klassiskt, konstmusik, noise, spoken word och andra oroligheter på gamla Truckstop i Majnabbehamnen.

Programmet

David Sabel (noise-köksfläktar)
Johan Renman (slagverk)
Kim Nkoubou (piano+sång)
Johan Landgren (performance-föreläsning)
Maria Wigander/Helga Chojecki (Ny-uruppförande!)
Niklas Sjösvärd (drone)
Red Venus (garagepunk)
Krian (spokenword)
Tryggve Lund/Sanna Kemgren (noise+livemåleri)

+ DJ Jonas Nordström (minimal house)


Skjul fyra sex
Majnabbehamnen, vid Chapmanstorg
Fredag 30 september 19-03 cirka
Första spelningen börjar 20:00
50 kr // Barservering // 18 år

Läs mer om akterna här.
Obs viktigt. Detta är en medlemsklubb, läs på länken ovan för info.

Kommentarer på Förgreningar: Åtta konserter i Skjul Fyra Sex

 1. Jonas

  Jag skulle uppskatta om du inte annonserad våra event på den här bloggen i fortsättningen och jag skulle uppskatta om du raderade det här inlägget. Tack på förhand.
  /Jonas

 2. Hej.

  För det första är det här ingen blogg.
  För det andra vet jag inte vilka ”ni” är. Är det alla events på skjul 46? Nej
  För det tredje var det en av era medverkande som uttryckligen hörde av sig mejlledes, och informerade om eventet. Så gör upp det internt innan.
  För det fjärde så är det offentligt så fort ni skapar ett öppet facebook-event.
  För det femte så lägger jag upp vad jag vill, och raderar vad jag vill.
  För det sjätte så är jag schysst mot andra om man är schysst mot mig.

  Vänligen

 3. Jonas

  Jag länkade mig vidare hit ifrån den gamla wordpress-sidan och därför begick jag misstaget att kalla goteborgnonstop.se för en blogg, för det ber jag tusen gånger om ursäkt, men jag tror att du är en skärpt man som förstod kontentan av min önskan, mitt misstag till trots.

  Jag är medveten om att det var en person som står utanför vår förening som kontaktade dig, dock utan vår vetskap. Det var just så vi fick redan på att du skrivit om oss här på hemsidan.

  Vad Facebook anbelangar så förstår jag inte vad det har med saken att göra när vi som driver stället ber dig att inte annonsera våra events på goteborgnonstop.se

 4. Det har med den saken att göra att jag som driver den här sidan skriver om saker som jag tror kan intressera dess läsare – och inte arrangörer nödvändigtvis – och i det fall det ändå är ett öppet event på facebook (som är googlingsbart) som jag hänvisar till samtidigt (och skriver att det är en medlemsklubb), ja det anser jag ha väldigt mycket med saken att göra.

  Sedan är det ju naturligtvis så att om man håller en vänlig ton så är det naturligtvis så att jag blir välvilligare inställd. Det har sannerligen inte ni haft (varken via mejl, här eller annorstädes), och ni har inget rätt att diktera vad jag skriver eller kräva att jag skall radera mina texter. Det råder yttrandefrihet och pressfrihet i det här landet.
  Stäng era facebookevents eller skyll er själva.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-03-28

   Ringde Australien igår. Väckte Mick strax efter midnatt deras tid. Har inte pratat med honom på minst 30 år, då vi sågs i Berlin i hans och Gunillas lägenhet som låg där Kurfürstendamm slutar. Då va det området rätt bohemiskt. Men sist jag kikade förbi så hade den gamla…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-03-22

Olika solar och månar Lyser olika hårt och starkt För att begränsa  stilla chakran i universum med en knivskarp total tystnad i grönskande oaser med guld tills allt blir heligt saltpeter kan chocka tystnaden bland träden som vaggar i sömn och likaledes drar city mot nya äventyr det finns turkosa…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-04-02

Gör i ordning detta på förmiddan om du ska äta det på eftermiddan. En djupfryst fyrkantig fiskbit Citronpeppar Salt Mkt vegosmör eller Bregott-klickar En potatis Koka upp potatisen i vatten och salt på det högsta i micron i 2 min. Lägg  den halvtinade fisken  i en form och lägg kryddor…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...