Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Protestera mot Göteborgspriset 2011: Smygläsning av Nöjesguiden ikväll

2012-01-31 av ozelot

Vill ni protestera mot Marcus Persson som förnedrar kvinnor varje dag, skickar polisen på svartklubbar och varje dag propagerar för att tjejer är sämre djs? Då kan du bege dig till Lagerhuset ikväll. Vi samlas utanför Kvinnofolkhögskolan på Masthuggstorget kl 18:45, lånar toaletten på Kellys där vi sminkar oss i illrött läppstift och bättrar på kajaltårarna, och tågar sedan gemensamt mot Lagerhuset där Nöjesguidens smygläsning hålles. Vi bjuder även på sojakorv från Hälsans Kök för den som missat skollunchen.

På Lagerhuset bjuds även på lite mat samt dryck till tidiga gäster.
Om du inte redan osat, gör det för dig och en vän HÄR

Om nya numret av Nöjesguiden:
”I nya numret har vi djupdykt i den växande bostadskrisen som slår allra hårdast mot unga och träffat både makthavare, drabbade och en kreativ uppstickare. Vi har även utsett de nominerade till Göteborgspriset och hunnit med att intervjua First Aid Kit och debuterande Amanda Mair.”

Smygläsning av Nöjesguiden
Tisdagen den 31 januari kl 19
Lagerhuset, Heurlins plats

Tillagt:
Efter Jerrys insats tilldrar sig protestaktionen internationellt intresse. Hotar ett terrordåd månne?

Kommentarer på Protestera mot Göteborgspriset 2011: Smygläsning av Nöjesguiden ikväll

 1. Internetflikkan93

  De har inte speglar på Kellys toaletter! Bojkotta dem med!

  • Joho!

   Vi får köa till stora tjejtoan! Där finns det en spegel.

 2. Om du inte passar dig så startar jag en hashtag på twitter!

  Eller en namninsamling, som när jag inte fick pressackreditering till Popaganda:
  http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4883

  Eller här när mina tolvåriga ”tjejkompisar” inte fick spela utanför Shock i Brunnsparken!

  http://www.namninsamling.com/site/get.asp?gatumusikgbg

  Eller att Henrik Berggren blev utslängd från krogen!

  Det här är varningen! Annars hotar jag att flytta till Göteborg igen och be om att få tillbaks jobbet på tv!

 3. Tom Jerry Boman

  Eller så håller man debatten på en normal nivå. Men för allt i världen, skämta bort det. Lite som NG förr.

  Mvh
  Den riktiga Jerry

  Popaganda: Ni förstår inte PR va?
  Ang gatumusikant förbudet: Det dummaste någon stad någonsin kommit på. Ja, jag vill att mina tjejkompisar och kompisar ska få spela precis var de vill.

 4. Tom Jerry Boman

  PS Twitter är rätt stort utanför er värld DS

 5. Haha! Du skämtar bort dig själv rätt bra på egen hand, Jerry. Live with it or die with it. Kan inte hjälpa att resten av världen utanför har humor.

  Tack för tipset ang Twitter. Skall testa det på allvar.

 6. Per

  Kan meddela att gårdagens gratisöl på Lagerhuset var.. sådär lyckat. Nöjesguidens arrangemang var till förmån för något moderator-samtal med Filmkrönikan-Orvar inklämt i ett hörn bakom baren, bardisken var belamrad med halvfulla fat med snittar, och all sorts gratis alkohol var slut när vi kom dit, och då var klockan inte ens 10 över 7. Kom dock två lådor alko en halvtimme senare, men när killen i baren började lägga upp dem i en isfylld hink deklarerade han kort att det var till Nöjesguidens personal…

  Känns ju seriöst och så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-05-31

Det omedelbara minnet av mamma jag har från när ja va liten är hennes  enormt stora rumpa. Den gungade fram i ansiktshöjd framför mig i det avlånga köket i Landala. Det var fascinerande. Jag tänkte att hon hade den största rumpan i hela världen.     Min bror och jag…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-05-17

Kycklingfärs Salt Citronpeppar Svartpeppar Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll. Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja Man plattar ut den så den täcker formen Penslar med samma…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...