Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Premiär för nattklubben Clooney’s: Intervju med Erik Londré

2012-02-03 av ozelot

Det har saknats ett central nattklubb för den publik vars sulor redan nötts ner av långgatornas grus, vill vara ute till minst tre och inte backar för för att dansa någon gång. Men som kanske ändå inte riktigt känner sig redo att steloperera leendet och muta sig in på Push? Clooneys är här. Vi ringde upp Erik Londré mitt i värsta premiärstressen.

Ni startar en ny klubb ikväll, på Gamle port av alla ställen. Hur kom det sig?

– För tre veckor sen kontaktade Beyond Retro oss och sa att dom ville göra en fest. Det fick hela grejen i rullning. Beyond Retro festen kommer i februari, men i fyllan och villan fick vi en hel nattklubb om halsen.
– Angående valet av lokal hade hört talas om att de dragit igång en satsning under namnet ID. Vi styrde ett möte en söndag och blev helt kära i lokalerna. De hade så mycket potential och det var kändes som ett ställe vi skulle vilja gå på själva varje helg.
– Vi har ju en helt egen våning dessutom med separat entré och det är ju inte den vanliga Gamle Port-publiken.

Det gick lite snabbt där…

– Kanske verkar helt stolligt att starta ny nattklubb på tre veckor. Vilket det helt klart är. Det kommer ju va en work-in-progress nu ett tag men som sagt potentialen är helt galet stor. Gamle Ports lite trista rykte nattklubb är ju sånt By Haart gillar att ta sig an. Det är kul att få folk att ändra åsikt!

Hur ofta kommer ni köra? Blir det lite samma stuk som Styrbord babord eller vad kan publiken förvänta sig?

– Vi kommer att köra fredag-lördag 22-03, och de som varit på Styrbord Babord kommer att känna igen sig i konceptet. Bara det är större, tjusigare och bättre!
– Ni kan förvänta er kristallkronor, kaos, alkohol och världsrekord i bra stämning! Målet med Clooney’s är att det ska bli ett andra hem för oss, våra vänner och alla deras vänner.

Premiär Fredag 3 februari:


Dansgolvet:

”MASH UP INTERNATIONAL

Till premiären av Clooney’s har vi bokat grymma producent och DJ-trion bakom den feta Animal-remixen med Gnucci Banana och Kommer-remixen med Kakan. Med influenser från bailefunk, dancehall och afrikanska rytmer kommer dom få dansgolvet att koka över”

Warmup:
ANNA WESTER

Biblioteket:
FRANKIE STATUTO
Den argentinska charmören spelar världens bästa rock’n’roll”

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Lördag 4 februari

Dansgolvet:
KRISTIAN ANTTILA
Göteborgs finaste popstjärna!

KARIN & FANNY
Göteborgs okrönta drottningar av kaos!

Biblioteket:

OSKAR EKMAN & PATRIK GUSTAFSSON
NUDIE BOYS”


Clooney’s vid Gamleport // 20år // 100kr // 22-03

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-01-22

   Va än olika politiska partier föreslår så kan man ju alltid ägna sig åt vilken konst man vill i SVERIGE ( än så länge) om man inte gör anspråk på att få pengar ifrån staten för det. Jag känner ganska många som håller på med konstprojekt av olika slag…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-01-21

   En rolig grej hände i GBG vid slakthuset nära BINGO-LOTTO. Det va ingen som blev slaktad men ISAK & PASCAL däckade mig. Bandet från Sthlm som gjorde succe i Gamlestan. Det va kul att se Isak Sundström med sitt band Pascal. En kvinnlig basist som hade spelat i 16…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...