Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Krogveckan 16-29 februari

2012-02-23 av ozelot

Det är kanske inte så många som vet om det. Men i Stockholm är det redan en stor grej, och även i Göteborg finns det ett stort urval att välja bland. 2 rätter för 200 kr på några av stans bättre restauranger. Förbokning på internet gäller, och du kan också se aktuell meny online här.

Ett femtontal restauranger finns representerade med en rad olika inriktningar. Själv var jag på avsmakningsmenyn på Avalon och var på det hela taget mycket nöjd. Anrättningen med torskrygg simmade dock på rygg i alldeles för mycket sky, men förätten på carpaccio var mycket bra och huvudrätten på oxkind en trevlig bekantskap. Service och miljö på topp.
Några andra menyexempel nedan.

Krogveckan Göteborg
16-29 februari 2012.

Kommentarer på Krogveckan 16-29 februari

 1. e

  Ska vi gå på blindate, Ozelot? På krogveckan. Du får välja restaurang.

  • Om du är tjej, annars kommer jag nog känna mig lite obekväm..

 2. e

  Jo det är jag. Så vad blir det?

  • Om du inte misstycker alltför mycket kan det kanske bli Da Vinci? eller La Bouffe? De är de enda ställena jag inte varit på och det kunde ju vara lämpligt att göra någonting för första gången?

 3. e

  Hoppsan. Det började som ett skämt men nu kan jag ju inte dra mig ur. Avskyr egentligen att gå på date och har inte gjort det sedan… kanske 95. Men visst, La Bouffe funkar.

 4. Your call..du måste inte. Tyckte det kunde vara ett intressant socialt experiment.
  Sedan undrade jag först om du var någon jag träffat.

 5. e

  Ja jag tänkte också lite så. Varför inte? Nej vi har aldrig träffats.

 6. Kör i vind då. Någon gång i nästa vecka? Skottdagen hade ju varit rätt festligt – onsdag den 29:e? 🙂 Går ju tidigare också om det inte passar, har självreglerat arbetsschema..

 7. e

  Skottdagen it is! Klockan åtta? Bokar du?

  • Jag fixar. Spänningen stiger. Förresten, minns inte om man behöver förboka meny, kan du kolla i så fall vad du vill ha?

 8. e

  Jag vet vad jag vill ha men tror inte man behöver förboka. Vi ses på onsdag!

 9. e

  Hoppas du på en ketchup-effekt? Måttligt förtjust i att detta ”sociala experiment” får ökad exponering menmen, det är din blogg så jag får väl finna mig i det…

 10. Men! Det var ju bara ett skämt, för att uppmärsamma krogveckan och kommentarerna är ju ändå offentliga.. Det blir skoj.

 11. e

  Sorry. Men jag får gör en raincheck. Har helt sonika gått och blivit sjuk. Trist. Inte minst för att jag måste vänta hela fyra år innan jag får chansen att fria igen;) Men vårt experiment kan ju äga rum ändå, fast vi får nog skippa krogveckan…

 12. Okej, men du kan väl checka in när du är frisk igen då så får vi fullfölja experimentet då, utan frierier.

 13. e

  Ska vi göra ett nytt försök?

 14. Häpp. Kan vi väl göra men kan vi inte mejlas åtminstone innan då, blir så knivigt att bestämma via kommentarsfältet på ett icke aktuellt inlägg 😉

 15. e

  Haha okej. Jag mailar dig.

  • Gör det! Jag väntar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-12-08

  I tider som prånglar ut trista nyheter som kan göra den bäste uppgiven så uppstår  ljuset. I mörkret fladdrar alltid ett ljus. Våra brinnande hjärtan. Samtidigt som politiker verkar ha fått fnatt eller tvingas till dåliga beslut pga kompromisser och många svenskar känner sig så otrygga att de lägger…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...