Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Fresh Fish 2012 är igång

2012-03-09 av ozelot

Sjätte upplagan av Fresh Fish är igång. Tävlingen riktar sig mot nya lovande kreatörer inom mode, och extra spännande i år är att mässan äger rum på nyöppnade Clarion Post Hotel. Inredningskonceptet har i år tagits fram av Rasmus Wingårdh, med bland annat en catwalk där de tävlande visar upp sina bidrag under tre dagar.

En internationell jury utser vinnarna inom två klasser: Bästa kläddesign, samt smycke/accessoar.
Roland Hjort, SWE (Whyred)
Elin Nyström, SWE (Stylein)
David Andersson, SWE (David&Martin)
Richard Haines, US (What I saw today)
Sean Carasso, US (Falling Whistles)

Vinnarna kammar förutom äran hem 20.000 även 10.000 kr i resestipendium samt ett årsabonnemang på WGSN.com (värde ca 160 000 SEK/st).

Datum: 9- 11 mars
Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget Göteborg
Pris: 100 sek, biljetter köpes på plats

Öppettider:

Fredag 9/3: 10:00 – 19:00
Lördag 10/3: 10:00 – 19:00
Söndag 11/3: 10:00 – 17:00

Invigningsfesten hålls fredag 9/3 på Villa Överås och har temat ”Masquerade Ball”. Det blir en dekadent kväll med inspiration av venetianska masker, 20-talet och Boardwalk Empire i Dicksonfamiljens gamla paradvilla.

Kom ihåg att det är dresscode: Temat är maskerad som sagt, och inspirationskällorna kan vara
The roaring 20s, venetianska masker, vintage glamour och Boardwalk Empire.

Biljetterna kostar 200 kr och inköps på Beyond Retro. Inga kortläsare kommer att finnas på Villa Överås så ta med cash.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-10-11

Förrätten HÖSTENS SOPPA Två kokta potäter En kokt morot Hacka detta  till småbitar Salladslök och en klyfta  vitlök Hackas jättesmått Grönsaksbuljong och en liter vatten Alltsamman kokas i mikron på det högsta med lock Mellan 6-8 minuter Efter detta lägger man i en halv burk vita bönor i tomatsås Och…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...