Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Fresh Fish 2012 är igång

2012-03-09 av ozelot

Sjätte upplagan av Fresh Fish är igång. Tävlingen riktar sig mot nya lovande kreatörer inom mode, och extra spännande i år är att mässan äger rum på nyöppnade Clarion Post Hotel. Inredningskonceptet har i år tagits fram av Rasmus Wingårdh, med bland annat en catwalk där de tävlande visar upp sina bidrag under tre dagar.

En internationell jury utser vinnarna inom två klasser: Bästa kläddesign, samt smycke/accessoar.
Roland Hjort, SWE (Whyred)
Elin Nyström, SWE (Stylein)
David Andersson, SWE (David&Martin)
Richard Haines, US (What I saw today)
Sean Carasso, US (Falling Whistles)

Vinnarna kammar förutom äran hem 20.000 även 10.000 kr i resestipendium samt ett årsabonnemang på WGSN.com (värde ca 160 000 SEK/st).

Datum: 9- 11 mars
Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget Göteborg
Pris: 100 sek, biljetter köpes på plats

Öppettider:

Fredag 9/3: 10:00 – 19:00
Lördag 10/3: 10:00 – 19:00
Söndag 11/3: 10:00 – 17:00

Invigningsfesten hålls fredag 9/3 på Villa Överås och har temat ”Masquerade Ball”. Det blir en dekadent kväll med inspiration av venetianska masker, 20-talet och Boardwalk Empire i Dicksonfamiljens gamla paradvilla.

Kom ihåg att det är dresscode: Temat är maskerad som sagt, och inspirationskällorna kan vara
The roaring 20s, venetianska masker, vintage glamour och Boardwalk Empire.

Biljetterna kostar 200 kr och inköps på Beyond Retro. Inga kortläsare kommer att finnas på Villa Överås så ta med cash.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-01-22

   Va än olika politiska partier föreslår så kan man ju alltid ägna sig åt vilken konst man vill i SVERIGE ( än så länge) om man inte gör anspråk på att få pengar ifrån staten för det. Jag känner ganska många som håller på med konstprojekt av olika slag…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-01-21

   En rolig grej hände i GBG vid slakthuset nära BINGO-LOTTO. Det va ingen som blev slaktad men ISAK & PASCAL däckade mig. Bandet från Sthlm som gjorde succe i Gamlestan. Det va kul att se Isak Sundström med sitt band Pascal. En kvinnlig basist som hade spelat i 16…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...