Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Fresh Fish 2012 är igång

2012-03-09 av ozelot

Sjätte upplagan av Fresh Fish är igång. Tävlingen riktar sig mot nya lovande kreatörer inom mode, och extra spännande i år är att mässan äger rum på nyöppnade Clarion Post Hotel. Inredningskonceptet har i år tagits fram av Rasmus Wingårdh, med bland annat en catwalk där de tävlande visar upp sina bidrag under tre dagar.

En internationell jury utser vinnarna inom två klasser: Bästa kläddesign, samt smycke/accessoar.
Roland Hjort, SWE (Whyred)
Elin Nyström, SWE (Stylein)
David Andersson, SWE (David&Martin)
Richard Haines, US (What I saw today)
Sean Carasso, US (Falling Whistles)

Vinnarna kammar förutom äran hem 20.000 även 10.000 kr i resestipendium samt ett årsabonnemang på WGSN.com (värde ca 160 000 SEK/st).

Datum: 9- 11 mars
Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget Göteborg
Pris: 100 sek, biljetter köpes på plats

Öppettider:

Fredag 9/3: 10:00 – 19:00
Lördag 10/3: 10:00 – 19:00
Söndag 11/3: 10:00 – 17:00

Invigningsfesten hålls fredag 9/3 på Villa Överås och har temat ”Masquerade Ball”. Det blir en dekadent kväll med inspiration av venetianska masker, 20-talet och Boardwalk Empire i Dicksonfamiljens gamla paradvilla.

Kom ihåg att det är dresscode: Temat är maskerad som sagt, och inspirationskällorna kan vara
The roaring 20s, venetianska masker, vintage glamour och Boardwalk Empire.

Biljetterna kostar 200 kr och inköps på Beyond Retro. Inga kortläsare kommer att finnas på Villa Överås så ta med cash.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-11-17

Slöar i sängen och lyssnar på Per Svenssons PSYCHEDELIC SOUNDS som släpps den 30 November. En obekymrad härligt sonkad samling låtar. Tex FREE SPIRIT som luffar på i ett skönt söndagstempo med rader som LOVE IS BURNING INSIDE/ WELCOME BACK IT´S SUMMERTIME. Gitarrerna , trummorna och orgeln kränger hit och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...