Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Skräckfilmsquiz på Truckstop: Torsdag 15 mars

2012-03-13 av ozelot

På torsdag översvämmas Truckstop Alaska av blod och tarmar. Herschell Gordon Lewis aka ”The Godfather of Gore” – den ännu odöde skaparen av gore-genren – gjorde sig ett namn på att spotta ur sig endera splatter-, sexploitation-experiment varvat med barnfilmer för att sedan hoppa på en framgångsrik advertisingkarriär. Han kommer inte till Truckstop, men hans ande vilar tungt över hela arrangemanget som förstås innefattar quiz med skräckfilmstema från 80-talet.

Program:
19:00 Portarna öppnas
19:40 ToB:s skräckfilmsquiz
20:00 Kvällens film
21:40 Prisutdelning samt avslöjande av nästa tema

http://www.theatreofblood.se

Theater of Blood @ Truckstop Alaska
19:00-23:00 // Gratis entré

Theater of bloods hemsida
Medlemskap i Truckstop Alaska är obligatoriskt men gratis.

Kommentarer på Skräckfilmsquiz på Truckstop: Torsdag 15 mars

 1. Besökare

  Åhhh… jag vill helst inte att den här kommentaren ska framstå som konfrontativ, även om det är uppenbart även för mig att den mycket troligen kommer att upplevas så…. men det står ju ändå i nyhetsbrevet att information som de skickar ut helst inte bör publiceras på hemsidor eller dylikt.

  Om de har sagt att det är ok att GBG Non-stop sprider informationen så är det ju toppen, men annars känns det lite respektlöst att sprida det när man ombeds att undvika precis det. De får ju lägga upp sin klubb precis som de vill, och vill de inte att informationen sprids brett är det väl deras ensak?

  (som sagt – om de är införstådda och ok med det här så är det ju då ärligt talat fantastiskt bra att det sprids)

  • Nu min gode ”besökare” börjar jag tröttna på samma eviga gnäll från ditt håll och ip:
   Jag skall ge dig ytterligare ett lystmäte innan jag bannar ditt sorgliga arsle härifrån så du kan sprida ditt gnäll någon annanstans, testa Flashback.

   http://www.goteborgnonstop.se/2012/03/13/lordagsloppis-pa-truckstop-alaska/

   En sak till: Jag skriver vad fan jag vill och jag ärt mig veterligen vare sig hyrd eller betald av Truckstop för att skriva vare sig det ena eller det andra (eller inte göra det). Jag skriver för läsarna av DEN HÄR SIDAN vilket tyvärr du verkar vara på ett helt maniskt vis med tanke på att du loggat in 180 ggr de senaste månaderna.
   Det här är vidare vad jag vet ett helt öppet och alkoholfritt event och helt okontroversiellt. För övrigt blir det fest i Gamlestaden på lördag.

   Hej då.

 2. Bruford

  Någon som vet vilken film som visas?

 3. Elinor

  Hej! Som ”besökare” mkt riktigt påpekade står det i alla medlemsutskick att infon om kommande arr är till för medlemmar och inte får spridas vidare på bloggar och/eller andra medier. Detta är våra regler och vi blir glada om ni på göteborgnonstop respekterar detta. Mvh Elinor på Truckstop.

  • Hej Ellinor.

   Kul att du hittar ett inlägg från Februari 2012. Vi brukar respektera detta men det finns tillfällen för undantag, särskilt om arrangörer eller delarrangörer samt band själva kontaktar oss och vill att vi skall skriva. Det ligger dessutom ofta öppna evenemang ute på Facebook och affischer på stan.

   Vidare har ni faktiskt ingen laglig rätt att reglera vad som ”får spridas” på bloggar och medier, men med lite fingertoppskänsla och sänkt garde kan man kanske hitta kompromisser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-04-06

GBG Nonstop sitter i frivillig karantän, med utgång för lite fysiska övningar en gång per dag långt borta från alla varelser på två ben. Vi gjorde ett avbrott ur det meditativa karantänlivet för att chatta med pianisten, konstnären, sångaren, poeten MATTI OLLIKAINEN om huruvida han är utslagen eller ej nu…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-04-05

Inte mkt att göra men man kan verkligen njuta av en äkta brakare i hemmamiljö Jag satt hela natten på Underground Med Björn Mankner & garvade åt inskriptionen ovanför bardisken ”sug en Mexi-Cola” Och Julius Ceasar pekade på slaven Och sade Jag benådar dig, du är fri och kan rucka…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-04-02

Gör i ordning detta på förmiddan om du ska äta det på eftermiddan. En djupfryst fyrkantig fiskbit Citronpeppar Salt Mkt vegosmör eller Bregott-klickar En potatis Koka upp potatisen i vatten och salt på det högsta i micron i 2 min. Lägg  den halvtinade fisken  i en form och lägg kryddor…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...