Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Kåken larmar: Kulturfestival i gamla fängelset

2012-05-05 av ozelot

Lördag 9 juni är det dags för årets upplaga av Kåken Larmar. Det finns nästan inte en enda konstart som ej ryms denna afton; bland annat blir det cirkusskola, hantverksmarknad, musik och Quizadillas – filmfrågesport med levande charader.

PROGRAM

Stora scenen (Tiderna är ungefärliga)
12.00 Trumpetaren på taket
12.15 Be The Bear (musik)
12.45 Ordvitsmästaren Anders Nielsen
13.15 Hans Appelqvist (musik)
14.00 Quizadillas (levande filmfrågesport)
14.45 Bellaroush (musik)
15.30 Massive (dans)
15.50 Johns Vatten (musik)
16.30 Franska Trion

Cirkusskolan

Pröva på att snurra tallrikar, jonglering, diabolo, balansering, gå på lina, rockringar. Det kanske även dyker upp någon överraskning.

12.00 Pass 1 (Innergården)
13.30 Pass 2 (Innergården)

Under ledning av Richardo

Miljö och hälsa
Hälsoteket erbjuder mätning av kroppssammansättning och provsmakning av hälsosmoothies.
Hälsoteket i Örgryte-Härlanda och Hälsoäventyret Tigern.
13.30 Må Bra-körens sångworkshop (Ateljen)

Sagoläsning
13.00 Sagor och sånger om Ludde och hans vänner (Sagorummet)
14.30 Sagor och sånger om Ludde och hans vänner (Sagorummet)

Biblioteket

12.00-17.00 Biblioteket är öppet
Försäljning av utgallrade böcker

Dessutom

12.00-17.00 Kom och måla och kladda med Öppna Förskolan (Uteplats)

12.00-17.00 Konst- och hantverksutställning (Uteplats)
Makramé, silversmide, textilier, läderarbete, gammalt porslin i nytappning, raku, akvareller, broscher & ringar.

12.00-17.00 Klädswopping (Uteplatsen)

Klädswopping innebär att du lämnar in ett eller flera plagg, som du sedan byter till lika många plagg som du lämnat in. Man byter kläder helt enkelt. Miljösmart, och billigt. Det enda du behöver göra är att ta med dig plagg du vill byta, dock med krav på att de är hela och rena. Max 6 plagg per person

12.00-12.30 Inlämning av kläder
12.30-13.00 Vi ställer i ordning kläderna
13.00-17.00 Byte av kläder

Kåken Larmar
Lördag 9 juni kl 12.00-17.00
Fri entré

Arrangörer: Kulturhuset Kåken och Fängelset

En pingback på Kåken larmar: Kulturfestival i gamla fängelset

  1. Pingback: Kåken larmar-a cultural festival this sathurday | Letters from Gothenburg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-02-18

PÅ avdelning 69 Sahlgrenska för sjätte gången. För en tredagars cellgiftskur.  Jag får ett eget rum. Rum 2. Något svalt, vilket ja inte har nåt emot. Fåtölj. Sjuksäng. Rullbord. Handfat och egen toalett. Lyxigt. I väntan på resultatet av mina blodprover sitter ja och dricker grönt te och lyssnar på…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2021-02-18

Håll stånd, håll stånd! Mot statspropaganda som fyllerdig och de dina med rädsla och mörker. Håll stånd, håll stånd! Mot diktatur som i folkhälsans namnförslavar dig och de dina. Håll stånd, håll stånd! Håll varandra nära och knulla mera,knulla mera med din av Gudskapade kuk och fitta, amen. Diormannen

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...