Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

GAS-Festivalen del 2: Vinn biljetter

2012-05-10 av ozelot

I helgen är det dags för andra etappen av GAS-Festivalen 2012. Redan ikväll kan man tjuvstarta med breakdance och Graffiti, under lördagen ges bl.a gratiskonsert i Nordstan med 15 piano, medan klubbkvällarna innehåller spännande internationella och nordiska akter. Göteborg nonstop lottar ut 6 biljetter till läsarna.

Mejla ditt namn till info@goteborgnonstop.se. Vinnarna meddelas under fredagen och erhåller två biljetter vardera.


Program:

Idag kl. 18:00 till den 13 maj kl. 17:00
torsdag 10 maj
Folkuniversitetet, Norra Allégatan 6 – FRI ENTRÉ
18.00 – GAS TALKS 3 – Breakdance och graffiti
Medverkande: Jacob Kimvall [SE] och Carolina Falkholt [SE]

fredag 11 maj
Lagerhuset, Heurlins plats 1 – FRI ENTRÉ
10.00 – GAS TALKS 4 – Ny musik för en ny publik
Medverkande: Kristin Danielsen [NO], Christina Molander [SE], Jan Bang [NO] och Staffan Hjalmarsson [SE]
Exklusiv lunchkonsert med Johan G. Winther

Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6
19.00 – Thomas Martin Ekelund DJ-set [SE]
19.30 – Leverton Fox [GB]
20.15 – Lars Carlsson & MIMITABU [SE]
20.30 – Stefanie Sixt & Markus Mehr [DE]
21.30 – Mazur/Bang/Jørgensen [DK/NO]

S:t Andrews Church, Hvitfeldtsplatsen 2
23.00 – Karin Nelson [SE]
23.10 – Per Gross [SE]
23.40 – Karin Nelson [SE]
23.50 – Stephan Mathieu [DE]

Rio Rio, Rosenlundsplatsen 1 – FRI ENTRÉ
23:30 – Festivalbar med Petter Ottosson DJ-set [SE]

lördag 12 maj
Folkteatern, Olof Palmes plats – FRI ENTRÉ
12.00 – amongmachines [DK/NO]

Nordstan, Götgatan/Postgatan – FRI ENTRÉ
15.00 – Gageego! & Carolina Falkholt [SE]
16.00 – GAS TALKS 1 – Europa gungar
Medverkande: Renzo Aneröd [SE] och Anneli Hulthén [SE] samt rapporter från studenter i Berlin, Birmingham, Bratislava, Cork, Izmir, Porto, Verona, Vienna, Vilnius och Göteborg. Moderator: Alexandra Pascalidou
17.00 – Multiple Piano Project [GB/IT/SE]

Stora Teatern, Kungsparken 1
19.00 – Lars Carlsson DJ-set [SE]
19.30 – RELAY MEETING 2012 del 2
Medverkande: Lisbeth Diers [DK], Herman Müntzing [SE], Marc Ducret [FR] och Flemming Agerskov [DK]
20.30 – Cardew Ensemble [IT]
21.30 – Supersilent & Stian Westerhus [NO]
23.00 – CLUB GAS: Kangding Ray [FR]
00.00 – CLUB GAS: Kraft [SE]

söndag 13 maj
House of Win-Win, Tredje Långgatan 13B – FRI ENTRÉ
14.00 – Lindblad Ensemble [SE]
14.45 – O’-Janà [IT]
15.30 – Nordic Live Electronics [SE/DK/NO]
16.15 – Autofiction [DK]


Gas-Festivalen
11-13 maj
Biljetter: 100-200 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-08-02

    GBG NONSTOP RED. har lätt beslutsångest. Det dödliga sarkomet är bortopererat tillsammans med livmodern men nu är det snart dags för cellgifterna. För säkerhets skull. Tänker på cellgifter dygnet om. För en vecka sen var jag helt på det klara att bara hänga på va Sahlgrenskas läkarstab rekommenderar. Har…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-07-25

En liten näve havregryn En och en halv kopp vatten Täck havregrynen med vatten, rör lite grann Häll salt i Rör med fingret Hipp som happ Veganskt smör eller Nattljusolja ( bra för lederna och musklerna och huden) Ta mikron på medium Två minuter Låt stå en stund så det…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...