Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Bortom Bruce

2012-07-27 av ozelot

I tidevarv där Bruce Springsteen beskylls för såväl den ”gynnade” föräldragenerationens försyndelser – och med föräldragenenerationen avses naturligtvis päronen till den mest osnutna och söndergullade generationen av dem alla; 80-talisterna – som att orättvist hösta in höga betyg av manliga rockkritiker på bekostnad av Madonna som inte gjort nåt bra sedan Sean Penn, så kan det väl vara plats att tipsa om några ställen som absolut inte spelar Springsteen idag: Blå Stjärnan, Syrianska föreningen i Eslöv eller Marianergraven. Åk dit om ni nu skall klaga så förbannat.

Pustervik kör ju såklart både för- och efterfest fredag såväl som lördag. Med dj-s som föddes lagom till Tunnel of Love och Willie Niles + The Dimestore Junkeys på scen.

Irakiska kulturhuset vid Bellevue har blivit ett något otippat tilltag för stadens Reggae och Dancehall-posse. Lady Louise är en av stadens flitigaste djs och tillsammans med Rough Lynx hostar hon kvällens Klubb Rewind
Klubb Rewind // 22-05 // 100 kr

Nefertitibesökare lär slippa Dancing in the Dark även i kväll. Cake är en klubb för konnässörer av electro, dubstep, hip hop och annat digitalt knaster. Johanna Ritcher som normalt backar upp Gnucci bakom spelarna har förlängt sin Göteborgsvistelse. Resident Tu Mama ger er hip hop första två timmarna.
Cake @ Nefertiti // 23-04 // 100 kr

Blandad Indie & Britpop och en hel del tv-spelstema på Club SaturnHenriksbergs takterass.
Öppet: 21.00-02.00 // Entré: 40/80 kr (innan/efter 22.00) // Åldersgräns: 18 år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-07-22

Vattenfastan på Lundby hamnväg pågick från fredag till fredag. Vi drack ljummet vatten, åt luft, promenerade 1-2 mil per dag, gjorde andra övningar 3-5 timmar per dag. Göteborg Nonstop Red ville ha en effektiv semester. Få ut så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. Det lyckades vi…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-07-11

Jim Morrison, Dylan, Öijer & Adonis är större poeter än va jag är Men jag är jäkligt bra det är jag. Att acceptera droger & pedofili är inte liberalt utan omoraliskt common sense brukar leda en rätt Carl Maria von Weber Det regnar tussilago vid glömda garageportar som präntats av…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-05-05

Det är en dum björntjänst att vara liberal ifråga om knark Live on a natural high som Zappa gjorde & den vita stenen föll ur handen på mästaren Jesus för att solen sken så klart den dagen Jag älskar dig Eva Traneus Jag älskar henne så Hon är det vackraste…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-07-11

OM DU FÅR OVÄNTADE GÄSTER Ett halv kilo fläskfärs släng den i en glasform rund eller avlång, ej stor platta ut den ta salt och svartpeppar över alltihopa vänd över den ena halvan över den andra och platta till så den täcker hela formen hacka två stora klyftor vitlök, tycker…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...