Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Bunkerfest: Jazzfestival med picknick

2012-10-20 av ozelot

Ett evenemang av det lite mer originella slaget är kvällens Bunkerfest. Inte nog med att du får 7 stycken högklassiska jazzband för bara 100 spänn, du får dessutom ta med ditt eget vin och valfri förtäring till detta picknick-evenemang i Victoriaskolans trevliga aula.

Dörrarna öppnas kl 18:00 och evenemanget slutar kl 01.
Det bjuds på ett glas vin/öl vid inträdet, men ingen ytterligare överdisk-försäljning varför önskvärt dryckjom får medtagas.
Viss mat kommer dock att säljas.

PÅ SCEN:
19.40
Monkey Wrench Trio
Fredrik Hamrå -trummor
Adam Lindblom-bas
Joona Toivanen- piano

20.30
Anna Lundqvist Quintet
Fabian Kallerdahl – piano
Mattias Grönroos- bas
Björn Almgren- sax
Anna Lundqvist-sång
Jon-Erik Björänge – trummor

21.10
Janson/Ek/Svensdotter
Peter janson -bas
Helena Ek-sång
Anna Svensdotter-flöjt

21.50
Priming Orchestra
Harald Svensson -keyboard
Johannes Lundgren-bas
Chris Montgomery- trummor
Staffan Svensson- trumpet

22.30
Larro & Ananda
Larro Rosengren-tablas
Ananda Karazsi – sitar

23.10
Makten och Härligheten
Mårten Magnefors- trummor
Calle svensson -gitarr
Klabbe Hörngren -Synth
Mattias Bäckström-sax
Martin Holmlund-bas

23.50
Fankaba
Annelie Nordner-djembe
Patricks Bowlwer -djembe
Henrik Wartel-dundunba
Simon Isaksson-sangban
Lars Rosengren-kenkeni
Jennifer jaarnek-Noren-dans

www.gacmusic.se/bunkerfesten

Bunkerfest @ Victoriaskolan
Engelbrektsgatan 1
Lördag 20/10 kl 18-01
100 kr eller 50 för medlemmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-09-15

   Gilda Stillbäck har föreställning på Teater Trixter. Hon har bott nåra år i Paris och har två barn. Hon kommer in på scenen och ska gestalta Ingmar Bergman, det är svårt bara det! Hon tittar på en jättekudde. Ropar åt inspicienten och ljussättaren –”Hallå kan vi få lite mera…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...