Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

WWDIS på Woody West vs Showdown – Den stora frågan

2012-12-29 av ozelot

What We So Is Secret – eller WWDIS som den invigde lite världsvant undslipper sig – är den lilla hårdföra terroristkärnan ur sorgligt insomnade tidskriften Denimzine, som i ruinerna istället drog igång klubb i Stockcity för att oförtrutet sprida sitt dogmatiska budskap: Garagerock, punk och fulöl i innerfickan. 2013 planerar de att utöka sin verksamhet till Göteborg, men redan ikväll har Woody West sopat manegen för de balla kusinerna och bjuder in dem till sitt redan inarbetade nätverk.

Trist nog krockar det med Showdown på Henriks berg som i viss mån konkurrerar om samma publik: Törstigt folk i converse med fäbless för hård rock och punk. Showdown mäktar i vanlig ordning med tre liveakter, bland annat Hata Katten som jag hörde talas om första gången kring millennieskiftet på en poesiuppläsning på Hängmattan när nån ur bandet stack en ölindränkt flyer i näven på mig.

STERILE HERMAPHRODITE – på scen 00.00
HATA KATTEN – på scen 23.00
CITIZEN SCREAM – på scen 22.15


SHOWDOWN Lördag 29/12
Henriksbergs Takterrass
Lördag 29/12 20.00-02.00
Happy Hour: 20.00-22.00
Entré: 20 kr innan 22.00, därefter 80 kr.

På WWDIS har namn som Wu Lyf, The Sonics och Jay Retard spelat för att bara droppa några. Inga livespelningar ikväll dock men namn i dj-listan som borgar för visst sväng är Funhouse-gänget, Woody Crew och Klara Grape med många fler.

Matsalen:
Beard Of Stars (Funhouse) & Emely Eve (klubb Beyond)
Sofie Lee + Jeppe&Johan
Klara Grape

Foajébaren:
Jill & Karin
Sandy D & Mother T
Mulle Livsgnist & MonoUrban

Klubben:

WWDIS Crew & The Woody Crew

Visuals av Frida Vega Salomonsson


Woody West feat. WWDIS
Pustervik
Lördag 29 december 21-03
100 kr // Ålder: Ja

20år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-17

    En ny CAPISSO har jag hittat!  Jag gick på PONTUS TORSTENSSONS vernissage efter Bosse Winbergs begravning & blev lite lättare till sinnes på Bengans. Jag satte mig jämte två tyska tjejer och väntade på Nikke Ström som också skulle dit. Flickorna tyckte att tavlorna va trevliga, de hade aldrig…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...