Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

”Here they come, the beautiful ones…”

2013-02-25 av

En sen lördagkväll gjorde jag något jag inte gör alltför ofta – styrde upp en fotosession med mig själv som modell.
Jag var rastlös och satt som så många gånger förr och surfade runt bland olika bloggar och hemsidor för att få inspiration till mitt projektarbete i skolan. Den mest spelade Spotify-listan utav dem alla hade gått repeat sedan lunch-tid samma dag. Den tycks aldrig tråka ut mig.

Några dagar tidigare hade jag tagit emot ett paket från Zalando.

Jag hade fått massor av snygga vårkläder, bland annat den här klänningen. Jo, det kändes väldigt flashigt att hänga in den här i min garderob tillsammans med de övriga ”gå upp tidigt till skolan frukostbuffén och strunta i hur jag ser ut”-gossetröjor. Den lyser upp lite extra där inne så att säga.

En svart, hellång maxiklänning packade jag upp också. Den har knappar framtill så jag använder den mer som en lång kofta/mantel – så blir jag sådär snygge Steven Tyler med lager på lager och långa rockar. More is more-bling bling på det också.
Vilken människa han är, den där Tyler. Han är alltid den jag svarar på frågan om vem jag skulle vilja kunna sjunga som. Vem som har den snyggaste klädstilen också får den delen.
Oh vad fin han är.
Till och med när han ramlar i badrummet är han en rockstjärna. Titta bara på han! Så fin.

Även om Zalando kanske har dessa skor, så har de mycket andra fina och trendiga vårskor.  

Jag blev ett emotionell kid efter att ha bytt om från den svarta dressen. Råkade faktiskt skära mig i tummen när jag skulle äta en avokado och blodet ville inte ta slut. Dödens t-shirt fick symbolisera det hela.

Den här t-shirten använder jag nog mest hela dagarna nu för tiden. Enkel, snygg, bekväm och ett perfekt alternativ när min The Darkness-tröja från 2003 och deras spelning på Fryshuset (som jag aldrig var på, utan det var min syster som köpte den och som jag sedan fick ärva efter mycket tjat. Minnen…) ligger i tvätten.

Ang. bilderna
– näe, de är inte proffstudiotagning (som ni kanske ser). Vad ni inte vet när ni sitter och tittar på de här bilderna är att bakom fasaden var det ett tredje världskrig i mitt rum på internatet. Jag flyttade min säng mot min utgångsdörr,välte omkring bordet för att kunna pussla in min fotölj och därmed få plats med kamerastativ och mig själv. Två lampor, sänglampan som sitter på väggen och bara går att vinkla åt ett hål samt min golvlampa på höger sida.
Jag tar tillbaka allt ont jag sagt om Dagens Outfit-bilder och fashion-experter. En enorm eloge till er, alla modebloggare där ute – nu vet jag hur kämpigt det kan vara.

Avslutningsvis hittar ni alla kläderna på den här sidan.
Molly Bracken, 189:-
Maxiklänning, 219:-
Cheap Monday t-shirt, 119:- 

Puss och kram, fred och kärlek!
Mvh Josefine 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-10-10

Biopremiär:  11 oktober 2019 på Hagabion Regi: Nick Broomfield Medverkande: Leonard Cohen, Marianne Ihlen, Judy Collins, Ron Cornelius mfl. Längd:  102 min Redan ett par sekunder in i filmen börjar jag lipa av anslaget och orden, och sen fortsätter dokumentären om artisten LEONARD COHEN &hans flamma MARIANNE IHLEN att beröra hela vägen ut. Först får…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-09-21

   Journalisten Hans Sidèn som har skrivit många recensioner om många artister i GP från 60-talet och framåt, och är även textförfattare till många låtar, ritat många roliga små långhåriga gubbar i GP under säkert 50 år, har genom Fredrik Sundh kommit ut med en bok med sina snapshots på…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...