Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Fresh Fish 2013 – Ansök nu

2013-03-03 av ozelot

fishNu är det hög tid att att ilbuda din ansökan om deltagande i årets upplaga av Fresh Fish – Sveriges största tävling för icke-etablerade modedesigners. Sista ansökningsdag är 15 mars och själva Fresh Fish-mässan äger rum på Clarion Post Hotel 5-7 april.

Vinnare får:

– Huvudsponsor: 20 000 SEK till vinnarna av kategorierna ”Årets modedesigner” samt ”Årets Smyckes-/Accessoardesigner”
– Röhsska museet: Tio utvalda får visa upp sina alster under september månad 2013 på Röhsska museet. Dessa utställare består, förutom ”Årets modedesigner”, ”Årets Smyckes-/Accessoardesigner” och ”Publikens Pris”, också av ytterligare sju designers som väljs ut av Röhsskas museichef Tom Hedqvist senare i vår.
– Colourhouse: Designerpaket (1 års åtkomst till trend-/inspirationstjänsten FashionSnoops, portabel Pantone Cotton Passport TCX2100 färgskala, inbjudan till Next Trend seminarie samt 1-års prenumeration på design/trend tidningen Textile View Magazine)
– MAQS Law Firm: Tillhandahåller båda vinnarna av Fresh Fish med 20 timmar kostnadsfri juridisk rådgivning vardera.
– Ung Cancer: Vinnaren av ”Årets Smyckes-/Accessoardesigner” får möjlighet att tillsammans med Ung Cancer ta fram ett armband som senare i höst auktioneras ut.

Sedan förra året så finns även ”Publikens Pris” som koras av besökarna och som belönas med följande:
– Huvudsponsor: 10 000 SEK
– Colour House: portabel Pantone Cotton Passport TCX2100 färgskala samt inbjudan till Next Trend seminarie samt 1-års prenumeration på design-/trendtidningen Textile View Magazine.
– Röhsska museet: Utställningsmöjlighet under september 2013

Fresh Fish
Clarion Post Hotel
5-7 april 2013

Läs mer om Fresh Fish här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-10-10

Biopremiär:  11 oktober 2019 på Hagabion Regi: Nick Broomfield Medverkande: Leonard Cohen, Marianne Ihlen, Judy Collins, Ron Cornelius mfl. Längd:  102 min Redan ett par sekunder in i filmen börjar jag lipa av anslaget och orden, och sen fortsätter dokumentären om artisten LEONARD COHEN &hans flamma MARIANNE IHLEN att beröra hela vägen ut. Först får…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-09-21

   Journalisten Hans Sidèn som har skrivit många recensioner om många artister i GP från 60-talet och framåt, och är även textförfattare till många låtar, ritat många roliga små långhåriga gubbar i GP under säkert 50 år, har genom Fredrik Sundh kommit ut med en bok med sina snapshots på…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...