Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Fresh Fish 2013 – Ansök nu

2013-03-03 av ozelot

fishNu är det hög tid att att ilbuda din ansökan om deltagande i årets upplaga av Fresh Fish – Sveriges största tävling för icke-etablerade modedesigners. Sista ansökningsdag är 15 mars och själva Fresh Fish-mässan äger rum på Clarion Post Hotel 5-7 april.

Vinnare får:

– Huvudsponsor: 20 000 SEK till vinnarna av kategorierna ”Årets modedesigner” samt ”Årets Smyckes-/Accessoardesigner”
– Röhsska museet: Tio utvalda får visa upp sina alster under september månad 2013 på Röhsska museet. Dessa utställare består, förutom ”Årets modedesigner”, ”Årets Smyckes-/Accessoardesigner” och ”Publikens Pris”, också av ytterligare sju designers som väljs ut av Röhsskas museichef Tom Hedqvist senare i vår.
– Colourhouse: Designerpaket (1 års åtkomst till trend-/inspirationstjänsten FashionSnoops, portabel Pantone Cotton Passport TCX2100 färgskala, inbjudan till Next Trend seminarie samt 1-års prenumeration på design/trend tidningen Textile View Magazine)
– MAQS Law Firm: Tillhandahåller båda vinnarna av Fresh Fish med 20 timmar kostnadsfri juridisk rådgivning vardera.
– Ung Cancer: Vinnaren av ”Årets Smyckes-/Accessoardesigner” får möjlighet att tillsammans med Ung Cancer ta fram ett armband som senare i höst auktioneras ut.

Sedan förra året så finns även ”Publikens Pris” som koras av besökarna och som belönas med följande:
– Huvudsponsor: 10 000 SEK
– Colour House: portabel Pantone Cotton Passport TCX2100 färgskala samt inbjudan till Next Trend seminarie samt 1-års prenumeration på design-/trendtidningen Textile View Magazine.
– Röhsska museet: Utställningsmöjlighet under september 2013

Fresh Fish
Clarion Post Hotel
5-7 april 2013

Läs mer om Fresh Fish här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-01-18

Va ute med Donnan igår. Vi skulle se PASCAL spela med Isak Sundström på sång å gitarr spela på nån bar i Gamlestans industriområde. Jag går gärna ut med Donnan eftersom hon ordnar färdtjänst till otillgängliga lokaler. Smidigt. Snubben tog en konstig väg dit, från Centralen över till Hisingen och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...