Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Floating on a Sea of smiles

2013-08-02 av ozelot

seaGalleri Vita Rosen på Bangatan 10 presenterar ett samarbete mellan konstnärerna Anders Johansson och Alfred Boman. Det hela verkar mycket underligt. Läs själva.

Hej alla!

Det är trevligt att ni skriver till varandra att ni tycker om varandra, men försök göra det utan svärord, ok?
Ett inlägg som börjar med ”VARNING!! Polisen söker efter söta & underbara människor!!” har cirkulerat runt ett tag,
och det är som sagt trevligt att ni visar varandra vänskap och kärlek men vi vill inte ha svordomar på KalleAnka.se. Där är en svordom i inlägget, och vi vill hellre ni skriver bra språk. OK? Vårt samhällsansvar har ökat! Arbetsförmedlingen är den svenska arbetsmarknadens matchningsmotor. Förra året tillsattes över 15 miljoner jobb med personer som var inskrivna hos oss. Vi genomförde 860 700 jobbmässor och rekryteringsträffar och hade över 18 miljoner kontakter med arbetsgivare. Sammantaget levererade vi våra tjänster till över 45 miljoner människor. Att skapa relationsbaserade möten hör till våra viktigaste uppgifter. Under de senaste åren har vårt uppdrag utvecklats och fördjupats och vi fortsätter att intensifiera satsningar på ungdomar. Arbetsförmedlingen har i dag samhällsansvaret för att ge de mest utsatta på arbetsmarknaden förutsättningar att kunna bli egenförsörjande.
• Vi ger extra insatser från första dagen till människor som riskerar att bli långvarigt arbetslösa.
• Vi bedriver uppsökande verksamhet för att rusta ungdomar som hamnat i utanförskap.
• Tillsammans med flera andra aktörer har vi bildat sociala insatsgrupper runt om i landet för att arbeta med ungdomar som riskerar att hamna i kriminalitet.
• Genom etableringsreformen har vi ett samordnande ansvar för vissa nyanländas etablering på arbetsmarknaden.
• Vi har ett fördjupat ansvar att få långtidssjukskrivna tillbaka till arbetslivet.

Anders Johansson was born in 1979 in Uppsala, Sweden . He got a Bachelor of fine arts at Umeå Art academy in 2009, before attending Valand School of Fine art, Gothenburg, where he got his Master of fine arts.

http://www.a-johansson.se/

Alfred Boman was born in 1981 in Luleå, Sweden. He studied Art History at the Gothenburg University, Sweden,
before attending the Städelschule für Bildende Künste in Frankfurt, he is represented by Fluxia gallery, Milan and Johan Berggren, Malmoe.

http://alfredboman.tumblr.com/


Galleri Vita Rosen
Bangatan 10
Opening 2nd of August 18 – 22
Saturday 13 – 16
Sunday 13 –
16

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-11-17

Slöar i sängen och lyssnar på Per Svenssons PSYCHEDELIC SOUNDS som släpps den 30 November. En obekymrad härligt sonkad samling låtar. Tex FREE SPIRIT som luffar på i ett skönt söndagstempo med rader som LOVE IS BURNING INSIDE/ WELCOME BACK IT´S SUMMERTIME. Gitarrerna , trummorna och orgeln kränger hit och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...