Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

JONK

2013-08-23 av ozelot

jonkLönefredag i Augusti och det är dags att kränga av sig den där milt sagt bedagade sensommarkostymen, förpassa de kuk-korta jeansshortsen dit de hör hemma och bejaka mörkrets inbrott. Club Slacker är den minst lika inavlade brodern till Showdown på Henriksberg som tvångsförvaltas av den enigmatiska facebooksidan Jonk.se som man omgående bör gå med i för att få chans på tjejer/killar i den här staden.

Till exempel hade det annars kunnat gå så illa att man missat att det just denna kväll är just…*trumvirvel*..Club Slacker (!) på Pu-ik Senior ikväll där ökänt brötiga The Kendolls begår release-party för sin andra fullängdare med namnet Dirty Dogma. Detta kan aldrig sluta väl.

Men det är inte slut där heller utan en gång ganska hårt hypeade The Fume – som en gång var nära att skriva på för ett majorbolag med backstabbades i sista stund och tragedin var ett faktum, professionella gråterskor kantade stadens gator, loft i Williamsburg-drömmen dog och de enda som ville anlita bandet var fd KGB-officerer/numera gas-miljardärer till sina bortskämda döttrars debutantbaler.
Men The Fume reste sig på elva, fick kontrakt med tyska Rookie records och nu är de här igen.

Detta var alltså kvällens begivenheter signerade Jonk PUNK(t) SE och det informeras också att baren kommer att ha öppen hela kvällen.

MEN MEN, den hårt arbetande JONK har planer även för din morgondag. Det är nämligen så att legitimerade postpunkbandet The Cat Killers har gått och bytt namn till LaDiDa. Varför undrar ni?

Tja, det var inte så hett att skoja ironiskt om kattmord under några skälvande vårmånader där. Men det är fortfarande ett överjävligt bra band vilket är tänkt att bevisas lördag kväll på Club Showdown. Men ni som känner er Showdown-historia vet att ett band aldrig kommer ensamt: Eldoradio står också på scen. Dock ej samtidigt då ett band i taget är illa nog ändå.

Så:

Club Slacker @ Pustervik
Fredag 23 augusti kl 22-03
Entré: 100 kr

Och:


Showdown @ Henriksberg
Lördag 24 Augusti
Öppet: 21.00-02.00
Happy Hour: 21.00-22.00
Entré: 20 kr innan 22.00 – därefter 80 kr

http://www.jonk.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-07-22

Vattenfastan på Lundby hamnväg pågick från fredag till fredag. Vi drack ljummet vatten, åt luft, promenerade 1-2 mil per dag, gjorde andra övningar 3-5 timmar per dag. Göteborg Nonstop Red ville ha en effektiv semester. Få ut så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. Det lyckades vi…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-07-11

Jim Morrison, Dylan, Öijer & Adonis är större poeter än va jag är Men jag är jäkligt bra det är jag. Att acceptera droger & pedofili är inte liberalt utan omoraliskt common sense brukar leda en rätt Carl Maria von Weber Det regnar tussilago vid glömda garageportar som präntats av…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-05-05

Det är en dum björntjänst att vara liberal ifråga om knark Live on a natural high som Zappa gjorde & den vita stenen föll ur handen på mästaren Jesus för att solen sken så klart den dagen Jag älskar dig Eva Traneus Jag älskar henne så Hon är det vackraste…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-07-11

OM DU FÅR OVÄNTADE GÄSTER Ett halv kilo fläskfärs släng den i en glasform rund eller avlång, ej stor platta ut den ta salt och svartpeppar över alltihopa vänd över den ena halvan över den andra och platta till så den täcker hela formen hacka två stora klyftor vitlök, tycker…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...