Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Sleep is the enemy

2013-08-29 av Wheeler

one-night– Kan jag få en stor stark till, hallå? En stor stark till, tack!!
– Men, du berätta nu vad som hände.
– Berätta mer om Stockholm då.
– Jo, efter vi varit på Debaser snackade jag med en tjej i kön. Hon följde med mig tillbaka och upp på hotellrummet. Jag spelade lite gitarr för henne och vi drack asdyrt minivin ifrån minibaren.
– Som man ska göra.
– Ja, exakt! Som man ska göra. Sen så började vi hångla och tja sen började vi ligga med varandra. Vi var ganska fulla båda två och skittrötta så ingen ville vara där uppe så vi körde från sidan istället.
– Hahaha, klassiker.
– Sen när jag håller på som bäst, blundar hon plötsligt. Jag tror hon njuter järnet men helt plötsligt hör jag hur hon snarkar. Det var helt fruktansvärt jag kände mig som en våldtäktsman. Helt sjukt. Hon ligger och snarkar som en oxe.
– Men avslutade du då?
– Nej för fan, den kröp in i sitt snigelhus vid första snarkningen. Jag är väl inte helt rubbad.
– Jag hade fortsatt.
– Jo , men sen är jag inte så rubbad som du är heller. När kommer min öl egentligen?
– Va hon snygg då?
– Tja, hon var helt ok. Lite grå och vardaglig. Inte tjock men lite mullig kanske, men det är bara najs. Kanske inte för ögat alla gånger men när man väl ligger där i sängen så är det gött att gosa med en tjej som har några extra kilon. Det är som det är inprogrammerat i reptilhjärnan liksom. Hull = överlevnad och bra sex.
– Mulligt är najs! Mulligt är gulligt!
– Sen vaknade jag mitt i natten att hon spydde på toan. Då var det inte så gulligt längre. Jag var så bakis så jag sa åt henne att hon kunde ta mitt hotellkort och käka frukost dagen efter. Jag var ändå inte sugen. Jag vet inte om hon gjorde det. Jag såg henne inte mer.
– Hotellfrukost är ju sjukt gott. Hur kunde du ge bort den? Det är du som är rubbad för fan.
– Jag har aldrig gillat frukost speciellt mycket. När jag var liten käkade jag min skål corn flakes varje morgon under hela uppväxten. Tyckte aldrig det var sådär jättegott. Det är först under senare år jag gillar lite bacon, scrambled eggs och lite bönor. Det är en riktig frukost det. Speciellt om man varit ute och festat!
– Bönor och Bacon? Är du cowboy eller? Det här är Götlaborg inte Alabama för fan. Nä nu ska jag gå och pissa sen tar jag en öl till och sen går vi till Pustervik eller?
– Absolut.
– Ursäkta mig! Hallå?! Kan jag få en öl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-07-09

Det var ett tag sedan SKRONK släppte sin skiva LIVSTID. Skivbolagsdirektören, konstnären, musikern mm DAN FRÖBERG var på plats på Crippas för att sälja SKRONKS skivor. Det är Margita Persson som målat omslaget. Ingen text på framsidan av konvolutet, Fröberg anser att det är snyggare utan. Jag sitter med Primadonnan…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-07-11

Jim Morrison, Dylan, Öijer & Adonis är större poeter än va jag är Men jag är jäkligt bra det är jag. Att acceptera droger & pedofili är inte liberalt utan omoraliskt common sense brukar leda en rätt Carl Maria von Weber Det regnar tussilago vid glömda garageportar som präntats av…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-05-05

Det är en dum björntjänst att vara liberal ifråga om knark Live on a natural high som Zappa gjorde & den vita stenen föll ur handen på mästaren Jesus för att solen sken så klart den dagen Jag älskar dig Eva Traneus Jag älskar henne så Hon är det vackraste…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-07-11

OM DU FÅR OVÄNTADE GÄSTER Ett halv kilo fläskfärs släng den i en glasform rund eller avlång, ej stor platta ut den ta salt och svartpeppar över alltihopa vänd över den ena halvan över den andra och platta till så den täcker hela formen hacka två stora klyftor vitlök, tycker…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...