Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Kuk-problem

2013-09-06 av ozelot

Det finns några saker som jag alltid undrat.
Nyfiket undrat, utan att döma.
T.ex hur det är det är att ligga med en man gentemot att ligga med en kvinna. Nyfiket undrat vad som är bäst.
Och om man fick byta preferens/kön ett tag?
Jag låg med en bisexuell kvinna.
Tänkte: Hon borde ju veta

Det vore ju empiriskt en ganska
bra grund att stå på.
Så jag frågade henne, rakt upp och ner, om man ”inte saknar en kuk”.
Rent anatomiskt sitter den ju där och den kan ju vara bra att ha.
Vidare frågade jag henne var gränsen gick vid ”att ligga med varandra”.
Hon blev först skitarg.

Att ”ligga” uppfattas de facto i heteronormativa miljöer som att ”man knullar”, har penetration.
Det har ställt till det för mig, för då vet jag verkligen inte hur många jag legat med.
Trots den ominuösa frågan.
Jag tycker ju inte sex nödvändigtvis har med penetration att göra.

Sedan har vi gången, med ”Greta”. Vi hade sex.
Jag berättade det till en bekant ”som inte skvallrar”.
För jag blev lite intresserad.
Hon kände ju Greta! Och borde veta hur Greta ställer sig.
Gillade ju Greta.

Sedan får man ett arg meddelande, på mobilen. Greta har hört att jag sagt att vi hade sex.
Från sin bästa kompis. Som jag känner.
Det hade vi ju inte, vi knullade ju inte, säger Greta. Skitarg.

Nä visst med du hade mitt ollon uppe i tonsillerna och det jag med tungan upp i dig. Men förlåt då.
Vi låg inte.

Tillbaka till heteronormativiteten. Jag frågade en bisexuell person om man inte saknar kukar.
För de sitter ju liksom där, det gör inte ont. Liksom skönt kanske att få något i sig. Säger jag, clueless.
Det ser ju ut så! Och får en utskällning.

Sex ser inte alls ut så!
Och när hon är med tjejer är det inte alls så heteronormativt, ingen penetration alls!
Jag förklarade att när vi ”inte låg med varandra” senast hade jag minst två fingrar inne.
Jag vet inte, folk får väl ha sex som dom vill, jag lägger ingen värdering i det.

Jag har sett vad folk har i sina byrålådor ibland. Stora plastkukar med batterier.
Det betyder ju inte nödvändigtvis att man är hetero och går över till andra sidan, bara för att man gillar det.

Nu var det såhär, att det väckte mitt intresse.
Mitt intresse för människor.
Eftersom jag ofta går grundligt tillväga i mina undersökningar gick jag ju med den här
bisexuella tjejen hem. Vi skulle egentligen bara gå och köpa vegankorv på Jonsborg och jag erbjöd mig gentilt att följa med henne.
Hon var så söt att jag lätt blivit vegan över en kväll.
Vi kan kalla henne Sofia.

Helt plötsligt, i höjd med Bältesspännarparken, säger hon: Jo, man saknar kukar!
Man saknar det rent anatomiskt. Hon var lite full då, det är lite L word över det hela men det är faktiskt inte min lesbo-dröm. Hon sa så. Och jag ville bara veta.

Jag har aldrig varit med om någon så kukfixerad rakt-på-människa som under den kommande timmen i alla fall.

Det är inget inlägg i någon HBTQ-debatt.
Det är inget sätt för mig att säga att det ena är bättre än det andra.
Hon kanske bara hade några procent mer åt det andra hållet. Semper Fi!

Men frågan kvarstår ändå: Vad innebär ”att ligga”? Hur definieras det och hur skall den frågan lämpligast defloreras i dessa värdevalveringens tidevarv?
Och saknar bisexuella kvinnor kukar efter ett tag?
Och låg jag med ”Greta” även om vi inte knullade men vi båda kom?

Jag vill bara veta

Kommentarer på Kuk-problem

 1. Janne A

  Efter ett vid det här laget relativt långt liv med väsentligen samma fråga i bakhuvudet har jag kommit till den tredje ståndpunkt som kanske icke gives. Mitt relativt omfattande empiriska underlag har uteslutande tillhandahållits mig av kvinnor. Naturligtvis kan det inte ge något objektivt svar på en i grunden subjektiv frågeställning. Men ändå:

  Jag har mer och mer kommit att se penetrationen som om inte underordnad så i alla fall inte överordnad. Den är en av de sexuella njutningarna helt enkelt, inte helt oundgänglig men svår att avvara.

  Jag hävdar att med en hängiven innerlighet så är man inne hur man än bär sig åt. För närvarande har jag två kvinnor som jag älskar och som älskar mig. De känner varandra ganska väl, gillar varandra men har inte sex tillsammans emedan de inte är lagda för sådant. Den ena, min fru, anser sex utan penetration vara som ett låtintro utan låt. Hon behöver inte innerligheten, tycker nästan bäst om sex när den är ansiktslös. Den andra är hennes raka motsats, måste känna innerligheten och kan bara känna den för en man i sitt liv, men har också en makalös kapacitet att bli tillfredsställd. Det är henne jag har mest sex med. Även penetrerande sådan.

 2. Kajaken

  Hej. Är det tjejen på bilden som texten handlar om? Vet hon i s f om att hon är med? Om det inte är hon, borde inte det stå i en fotnot i så fall?

  • Det har du inte med att göra.

 3. Anna

  ozelot: Drygt svar….

  • *Snyft*

   [kommentatorsnicket ifråga är känt, och drygt]

 4. Illy

  Alltså, i egenskap av halvtidsflata måste jag säga att.. nä. Det är ju lite som att jag skulle sakna tuttar på min kille? Men så penetrerar jag mina tjejer också, om än inte medelst penis.

 5. Stina

  Well, jag hade hellre dött (typ) än att vara på bild i anslutning en sån här text, utan min vetskap. Så det är ju en jävligt rimlig frågeställning. Vilket kommentarsnick personen som skriver det än må ha.

  • Då kan jag lugna dig med ingen kommer att dö. Jag har däremot ingen anledning att redogöra för någon vem personen på bilden är. Jag valde den för att det är en lite androgyn bild, dessutom rätt intetsägande. Skulle kunna vara vilken bildbyråbild på lyckliga människor som helst.

 6. bisexuell

  Hahahahah! Nej, man saknar inte en kuk. Man vet när man ligger, så enkelt är det, ibland med kuk ibland utan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-07-07

  Jag vaknar halv sex på morronen. Kikar in på min son. Han ligger med benen uppslängda över täcket. Den lille prinsen under två vaktande änglar. Jag funderar fram och tillbaka på om jag ska gå ut och ta en cigg eller inte. Kommer fram till att en cigg mer…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-05-17

Kycklingfärs Salt Citronpeppar Svartpeppar Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll. Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja Man plattar ut den så den täcker formen Penslar med samma…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...