Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Blue balls, den sista hemligheten.

2014-01-29 av Wheeler

blueballs

– Vet du vad som är lite lustigt?
– Nä berätta.
– Jo alla vet så mycket som sex idag. Det är sådan skillnad mot förr. Läste om en advokat på femtiotalet som inte visste vad en transvestit var när hans klient berättade att det vara hans läggning. Advokaten fick ringa till advokatsamfundet för att kolla upp vad det var. Men idag är allt så annorlunda, till och med elvaåringar vet att folk håller på med stryp- och kisssex tack vare internet. Men det finns en grej som är typ den sista hemligheten. Den sista barriären som vi killar vaktar. Blue balls. Jättefå tjejer vet vad blue balls är vilket jag tycker är konstigt för är det några som killar att kolla på Fråga Olle-program och läsa sexspalter så är det fan tjejer.

– Va blue balls? Vad är det?
– Va, så du heller har aldrig hört talas om blue balls?
– Nej aldrig.
– Det förvånar mig lite, du har ju ändå haft massa pojkvänner och varit med många snubbar ju.
– Va fan, tack för den.
– Sluta, du vet vad jag menar.
– Men vad är det då?
– Jo, jag tror alla snubbar haft blue balls i alla fall minst en gång. Det är vanligast i tidiga tonåren. När man var ovan. Säg man var på fest och hånglade med någon tjej och fick stånd och sen hånglade man i hela natten i tjejens säng utan att få komma. Du vet massa puss och klet fast ingen nästa bas. Sen dagen efter, jäklar då fick man blue balls som ett rekommenderat brev på posten. BAM!
– Men va fan, är det på riktigt? Att man får ont sen? Typ kramp?
– Som fan.

– Trodde det var något alla kåta killar bara sa för att få ligga. Att det var en myt.
– Nä, det kan göra skitont. Jag vet en snubbe som fick sådan för jäkla jobbig blueballs att fick ta av sig sina tighta jeans när han klev av nattbussen utanför sina föräldrars hus. Han kunde inte ens gå. Hans pappa såg honom komma gåendes på grusgången utan brallor och kvidandes av smärta halv fyra på natten. Undra vad han tänkte haha. Han, alltså polaren berättade också att han till och med hade haft ont i pungen när han kissade dagen efter.
– Nä, allvarligt? Har du haft det någon gång?
– Ja en eller två kanske. Asjobbigt. Känns som man fått ett slag i pungen och att den är sjukt öm efteråt. Det enda botemedlet är väl egentligen att ”dra sig en” för att lätta på trycket men ibland går ju inte ens det för att man är så fuckarns öm i bollarna. Man kan inte ens nudda området runt ”hemligheten” haha. Jag vet en annan snubbe som trodde man kunde få prostatacancer av blue balls så han tog pauser i hånglandet med flickvännen och smet in på toa för att dra sig en runk. Men sen fattade tjejen vad han höll på med och sen var det slut på myset. Hans bortförklaring var, ”snälla förstå, det gör så ont annars när jag får blue balls”. Hon trodde honom inte kan jag säga, stackarn.

– Det här är ju sjukt. Jag fattar inte att ingen kille har berättat detta för mig någon gång? Va fan. Känner mig helt lurad. Detta är ju hur kul som helst ju! Det ska jag berätta för alla mina tjejkompisar.
– Men jag säger ju det. Det är den största och förmodligen sista hemligheten vi killar har kvar. Säg bara inte att det var jag som golade. Kan man sno en cigarett eller?
– Det var min sista men vi kan köpa mer efter denna ölen.

En kommentar på Blue balls, den sista hemligheten.

  1. christopher

    Har själv haft stora problem med blueballs. Händer att jag fått det 2 gånger om dagen. Idag kör jag yoga och meditation och det har hjälpt mig mycket med blueballsen. Det har inte försvunnit men får inte alls samma smärta längre. Så ge yoga en chans. Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-03-14

  Primadonnan & jag har olika smak när det gäller sång. Primadonnan älskar skrikiga sångfåglar som är duktiga på att göra piruetter med rösten och hon älskar Melodifestivalen & Molly Sandén. Hon hyllar deras teknik, hur många oktaver de behärskar osv. Sånt som är helt ointressant för mig.   Jag…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-03-16

Jag är igenom till ljuset och det är underbart Jag vill leva i världsfrånvändhet och aldrig låta den lilla klippan komma bort från havet Kommer världsordningen skrivas om när vi ser ljuset från öst till väst? Den är nog den perfekta popplattan SOUP DRAGONS första Bruckner är en underskattad symfoniker…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2018-10-03

Det finns en mening Någon lyfter din börda Allt är här Nära, men ändå så långt borta Som solens strålar över det gåtfulla Pompeijis ruiner   Andreas min svarte broder Gå stolt som du alltid gör   Jag har ett nytt namn på min älskling Ulligulli   Bengt-Ove Gabadin Den…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-03-18

  Jag tog och torrborstade mig med en liten svamp över hela kroppen och ansiktet. Sen så tvålar man in sig och duschar. Då har man duscholja från Yves Rocher eller Apoteket som är gjord på växter. Jag går ur duschen och torkar mig. När jag är torr smörjer jag…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...