Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Blue balls, den sista hemligheten.

2014-01-29 av Wheeler

blueballs

– Vet du vad som är lite lustigt?
– Nä berätta.
– Jo alla vet så mycket som sex idag. Det är sådan skillnad mot förr. Läste om en advokat på femtiotalet som inte visste vad en transvestit var när hans klient berättade att det vara hans läggning. Advokaten fick ringa till advokatsamfundet för att kolla upp vad det var. Men idag är allt så annorlunda, till och med elvaåringar vet att folk håller på med stryp- och kisssex tack vare internet. Men det finns en grej som är typ den sista hemligheten. Den sista barriären som vi killar vaktar. Blue balls. Jättefå tjejer vet vad blue balls är vilket jag tycker är konstigt för är det några som killar att kolla på Fråga Olle-program och läsa sexspalter så är det fan tjejer.

– Va blue balls? Vad är det?
– Va, så du heller har aldrig hört talas om blue balls?
– Nej aldrig.
– Det förvånar mig lite, du har ju ändå haft massa pojkvänner och varit med många snubbar ju.
– Va fan, tack för den.
– Sluta, du vet vad jag menar.
– Men vad är det då?
– Jo, jag tror alla snubbar haft blue balls i alla fall minst en gång. Det är vanligast i tidiga tonåren. När man var ovan. Säg man var på fest och hånglade med någon tjej och fick stånd och sen hånglade man i hela natten i tjejens säng utan att få komma. Du vet massa puss och klet fast ingen nästa bas. Sen dagen efter, jäklar då fick man blue balls som ett rekommenderat brev på posten. BAM!
– Men va fan, är det på riktigt? Att man får ont sen? Typ kramp?
– Som fan.

– Trodde det var något alla kåta killar bara sa för att få ligga. Att det var en myt.
– Nä, det kan göra skitont. Jag vet en snubbe som fick sådan för jäkla jobbig blueballs att fick ta av sig sina tighta jeans när han klev av nattbussen utanför sina föräldrars hus. Han kunde inte ens gå. Hans pappa såg honom komma gåendes på grusgången utan brallor och kvidandes av smärta halv fyra på natten. Undra vad han tänkte haha. Han, alltså polaren berättade också att han till och med hade haft ont i pungen när han kissade dagen efter.
– Nä, allvarligt? Har du haft det någon gång?
– Ja en eller två kanske. Asjobbigt. Känns som man fått ett slag i pungen och att den är sjukt öm efteråt. Det enda botemedlet är väl egentligen att ”dra sig en” för att lätta på trycket men ibland går ju inte ens det för att man är så fuckarns öm i bollarna. Man kan inte ens nudda området runt ”hemligheten” haha. Jag vet en annan snubbe som trodde man kunde få prostatacancer av blue balls så han tog pauser i hånglandet med flickvännen och smet in på toa för att dra sig en runk. Men sen fattade tjejen vad han höll på med och sen var det slut på myset. Hans bortförklaring var, ”snälla förstå, det gör så ont annars när jag får blue balls”. Hon trodde honom inte kan jag säga, stackarn.

– Det här är ju sjukt. Jag fattar inte att ingen kille har berättat detta för mig någon gång? Va fan. Känner mig helt lurad. Detta är ju hur kul som helst ju! Det ska jag berätta för alla mina tjejkompisar.
– Men jag säger ju det. Det är den största och förmodligen sista hemligheten vi killar har kvar. Säg bara inte att det var jag som golade. Kan man sno en cigarett eller?
– Det var min sista men vi kan köpa mer efter denna ölen.

En kommentar på Blue balls, den sista hemligheten.

  1. christopher

    Har själv haft stora problem med blueballs. Händer att jag fått det 2 gånger om dagen. Idag kör jag yoga och meditation och det har hjälpt mig mycket med blueballsen. Det har inte försvunnit men får inte alls samma smärta längre. Så ge yoga en chans. Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-11-06

Som mamma till en ung man som inte kan prata och gå och med EP så blir jag smått galen av att höra hur Försäkringskassan nu drar ned på assistanstimmar till folk med just ovanstående inskränkningar. Människor som ej kan prata eller röra sig lämnas ensamma liggande i sina sängar…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-09-21

   Journalisten Hans Sidèn som har skrivit många recensioner om många artister i GP från 60-talet och framåt, och är även textförfattare till många låtar, ritat många roliga små långhåriga gubbar i GP under säkert 50 år, har genom Fredrik Sundh kommit ut med en bok med sina snapshots på…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...