Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Starkt startfält till MEG 2015

2014-12-01 av ozelot

heres-edward-snowden-taking-a-selfie-with-glenn-greenwald-in-a-moscow-reunionDet känns nästan perverst att bläddra igenom programmet till årets upplaga av MEG, och det är ingen tvekan om att uppställningen föreläsare är det digraste hittills. Vad sägs till exempel om legendaren Carl Bernstein och Glenn Greenwald, där den senare var advokaten journalisten som släppte de första dokumenten om Edward Snowden?. Och kanske blir det äntligen dags att avkräva en programförklaring av Alice Bah Kuhnke?

Seminariepriserna är svindyra, men glöm inte att det finns förmånliga priser för studenter.

Seminariekort – Studentpriser
2-dagarskort 500 SEK
Torsdagskort 300 SEK
Fredagskort 300 SEK

Entrébiljett Ordinarie 100 SEK
Lunch 130 SEK
Fest 840 SEK

MEG_980x240_Toppbild_Mobil

HÄR ÄR HELA PROGRAMMET

MEG äger rum 5-6 mars 2015 på Svenska Mässan

Medverkande
Ahlqvist, Carin,
Ahrnell, Anki,
Allern, Sigurd,
Andersson, Ulrika,
Andersson, Ylva M
Bah Kuhnke, Alice
Bard, Alexander
Beck-Friis, Cecilia
Benkö, Cilla
Berggren, Christina
Bernstein, Carl
Blix, Erik
Boisen, Frida
Brax, Sofia
Brogren, Hanna
Carlsson, Sara
Carlsson, Terje
Carlsson, Ulla
Carlsson, Ulla
Christensen, Christian
Edström, Maria
Ekengren Oscarsson, Henrik
Elm, Klas
Falk, Mikael
Giertta, Helena
Greenwald, Glenn
Gustafsdotter, Jeanette
Güler, Dilem
Hamilton, Eva
Hammarén, Anna
Hanson, Nils
Heath, Carl
Hedström, Tobias
Helin, Jan
Helin, Jan
Hjulström, Carin
Huldén, Henrik
Hällen, Ylva
Höglund, Oscar
Ivarsson, Fredrik
Ivleva, Victoria
Jackelén, Antje
Jacobson, Maria
Jerndal, Unni
Jonsson, Stefan
Jönsson, Martin
Karim, Baker
Karlsten, Emanuel
Kenndal, Joakim
Krönlein, Cecilia
Källstigen, Tor Rauden
Laurin, Fredrik
Liebenberg, Rian
Lindblom, Susin
Linderman, Alf
Lith, AnnaKarin
Love, Alastair
Lundgren, Åke
Mattsson, Britt-Marie
Mattsson, Thomas
Mehner, Helena
Mellberg, Anders
Modig, Erik
Mustafa, Omar
Nasser, Afrah
Nitz, Lena
Nordling, Jonas
Novak, Anette
Nyberg, Hanna
Ohlsson, Jonas
Olsson, Belinda
Otterberg, Erik
Oxelström, Anders
Pilhofer, Aron
Pollack, Ester
Reda, Julia
Ring, Jonas
Rosenberg, Göran
Rönnsved, Sandra
Saarinen, Monica
Sahlberg, Hanna
Sandström Lundh, Elin
Scherman, Jan
Schmidt, Karin
Seward Jensen, Annika
Sjörén, Toivo
Sjöö, Janine
Snickars, Pelle
Stjärne, Hanna
Storm, Ingvar
Strauss, Fredrik
Strömbäck, Per
Suhonen, Daniel
Sunde, Peter
Swartz Grimaldi, Eva
Säterei, Ulla
Thorslund, Ewa
Thorstensson, Erik
Törnqvist, Ingrid
Wadensjö Karén, Sofia
Widsell, Ulrica
Wiik, Jenny
Winther, Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-12-08

  I tider som prånglar ut trista nyheter som kan göra den bäste uppgiven så uppstår  ljuset. I mörkret fladdrar alltid ett ljus. Våra brinnande hjärtan. Samtidigt som politiker verkar ha fått fnatt eller tvingas till dåliga beslut pga kompromisser och många svenskar känner sig så otrygga att de lägger…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-10-08

Snus istället för mus? Nej, för sjutton gubbar, nej Mellan två berömda pipsug på Götaälvbron stod en lycklig gnu och fes Jag älskar Lundell även om jag har tröttnat på hans musik Jag rökte en vild giraff igår utanför den halvslutna dynamocentralen med två ton salta tablettaskar runt ögonen

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...