Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Starkt startfält till MEG 2015

2014-12-01 av ozelot

heres-edward-snowden-taking-a-selfie-with-glenn-greenwald-in-a-moscow-reunionDet känns nästan perverst att bläddra igenom programmet till årets upplaga av MEG, och det är ingen tvekan om att uppställningen föreläsare är det digraste hittills. Vad sägs till exempel om legendaren Carl Bernstein och Glenn Greenwald, där den senare var advokaten journalisten som släppte de första dokumenten om Edward Snowden?. Och kanske blir det äntligen dags att avkräva en programförklaring av Alice Bah Kuhnke?

Seminariepriserna är svindyra, men glöm inte att det finns förmånliga priser för studenter.

Seminariekort – Studentpriser
2-dagarskort 500 SEK
Torsdagskort 300 SEK
Fredagskort 300 SEK

Entrébiljett Ordinarie 100 SEK
Lunch 130 SEK
Fest 840 SEK

MEG_980x240_Toppbild_Mobil

HÄR ÄR HELA PROGRAMMET

MEG äger rum 5-6 mars 2015 på Svenska Mässan

Medverkande
Ahlqvist, Carin,
Ahrnell, Anki,
Allern, Sigurd,
Andersson, Ulrika,
Andersson, Ylva M
Bah Kuhnke, Alice
Bard, Alexander
Beck-Friis, Cecilia
Benkö, Cilla
Berggren, Christina
Bernstein, Carl
Blix, Erik
Boisen, Frida
Brax, Sofia
Brogren, Hanna
Carlsson, Sara
Carlsson, Terje
Carlsson, Ulla
Carlsson, Ulla
Christensen, Christian
Edström, Maria
Ekengren Oscarsson, Henrik
Elm, Klas
Falk, Mikael
Giertta, Helena
Greenwald, Glenn
Gustafsdotter, Jeanette
Güler, Dilem
Hamilton, Eva
Hammarén, Anna
Hanson, Nils
Heath, Carl
Hedström, Tobias
Helin, Jan
Helin, Jan
Hjulström, Carin
Huldén, Henrik
Hällen, Ylva
Höglund, Oscar
Ivarsson, Fredrik
Ivleva, Victoria
Jackelén, Antje
Jacobson, Maria
Jerndal, Unni
Jonsson, Stefan
Jönsson, Martin
Karim, Baker
Karlsten, Emanuel
Kenndal, Joakim
Krönlein, Cecilia
Källstigen, Tor Rauden
Laurin, Fredrik
Liebenberg, Rian
Lindblom, Susin
Linderman, Alf
Lith, AnnaKarin
Love, Alastair
Lundgren, Åke
Mattsson, Britt-Marie
Mattsson, Thomas
Mehner, Helena
Mellberg, Anders
Modig, Erik
Mustafa, Omar
Nasser, Afrah
Nitz, Lena
Nordling, Jonas
Novak, Anette
Nyberg, Hanna
Ohlsson, Jonas
Olsson, Belinda
Otterberg, Erik
Oxelström, Anders
Pilhofer, Aron
Pollack, Ester
Reda, Julia
Ring, Jonas
Rosenberg, Göran
Rönnsved, Sandra
Saarinen, Monica
Sahlberg, Hanna
Sandström Lundh, Elin
Scherman, Jan
Schmidt, Karin
Seward Jensen, Annika
Sjörén, Toivo
Sjöö, Janine
Snickars, Pelle
Stjärne, Hanna
Storm, Ingvar
Strauss, Fredrik
Strömbäck, Per
Suhonen, Daniel
Sunde, Peter
Swartz Grimaldi, Eva
Säterei, Ulla
Thorslund, Ewa
Thorstensson, Erik
Törnqvist, Ingrid
Wadensjö Karén, Sofia
Widsell, Ulrica
Wiik, Jenny
Winther, Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-01-12

   DE som brukar köra mig till sjukan har Corona båda två så idag fick Aloun, min systers man skjutsa mig istället. Vi möttes utanför en cykelbutik vid Masthuggstorget. Jag hade packat duntäcke, kudde, lakan, min egen goda rödbetssallad, pappas chilipasta special och Coops ärtbullar som ja stekte i morse….

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...