Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

”I don’t care how long it takes me, but I’m going somewhere beautiful”

2015-09-08 av

Aleöga_5652

BLOGGHallådär
…och kolla in mina bedrövliga ögon. Jag är som sagt förkyld och går mest runt här hemma med slemmig hals och snorig näsa. Det är så tråkigt att vara sjuk, men det är vä bara att vänta ut. I helgen ska jag vara bröllopsfotograf och då får jag ICKE vara sjuk.
Mina ögon var det ja, jag har typ fått någon eksem eller något under vardera ögon. Det är rött och svider som faen. Visste inte riktigt vad jag skulle smörja in mig med. Kokosoljan som brukar hjälpa i 9 av 10 fall ville inte ge någon verkan, så jag slängde iväg ett meddelande till syrran och mamsen på WhatsApp och frågade ”Whattafack do aj do?!”.

Aleöga_5654

”Pröva med lite honung!” svarade syrran då.
Så, sagt och gjort så kletade jag på lite honung under ögonen (det är därför jag såg så ”svettig” ut under ögonen på förra bilden, det var alltså honungsklet). Jag lät det sitta i ganska länge, kanske två timmar eller något medan jag satt och gjorde massor av andra saker här hemma. Sedan tvättade jag bort det med lite ljummet vatten och efteråt var det nästintill borta. Det svider lite fortfarande, men några lager av make up hade jag inte planerat att kleta på mig när jag i det här sjukstadiet. Då får man vara oordninggjord och bah lite gó. Dessutom får man plocka färdiga matlådor ur frysen och värma i micron (därav att mikron står öppen, heh. Skulle kanske fotograferat på nå’ snyggare plats…äh!).

Aleöga_5662

En annan kul grej, förutom att ögonen går att hela är att jag är ”covergirl” i Alekuriren! Haha!
Jojomen, jag blev intervjuad av lokaltidningen här i Ale. Vi pratade om de fullsatta musikquizen jag arrangerat på Köpmans Hytta här i Surte, mitt intresse för musik (det står dock 50- och 60-tal i intervjun, när det i själva verket ska vara 60- och 70-tal, men det är ju bah smågrejer), fotografering och att jag vill bli borgmästare i Surte – haha! Reportern var göörtrevlig och jättelätt att prata med. Att jag skulle hamna på första stidan av kuriren var väl lite otippat, men självklart jätteroligt. Tackarrr för deeet!
Hela intervjun med mig finns att läsa här!  

Puss och kram, fred och kärlek!
Med vänlig hälsning Josefine.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-06-21

Christian Krigge Dyresjö, basisten i DEN STORA VILAN som lämnade vår välsignade stad GÖTEBORG, för att flytta till Hagfors kommun, har spelat in en soloskiva som släpps ut till allmänheten idag, midsommarafton. Dyresjö spelade in skivan på porta i en biograf I Hagfors. Han skriver såhär om plattan: ”Musiken är…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-06-23

Jag såg ett lik gå förbi utanför jag menar Vad är det med folk? Mac Gängers välde upplöstes och vi tvekade länge på hur vi skulle göra Lillstöveln Öberg ville få världen att långsamt räcka över en tugga dieselbuss André Pops lyssnar försiktigt på Sham 69 och startade i smyg…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-05-05

Det är en dum björntjänst att vara liberal ifråga om knark Live on a natural high som Zappa gjorde & den vita stenen föll ur handen på mästaren Jesus för att solen sken så klart den dagen Jag älskar dig Eva Traneus Jag älskar henne så Hon är det vackraste…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-06-23

Det var Pride på Bältespännarparken. Aron Promnitz som vi har skrivit om innan skulle uppträda, redan kl 18. Många trodde att det var kl.20. Alla vi kompisar, extraföräldrar och extraföräldrar kom dit klockan 17 förväntansfulla. Stefan Westin som är extrapappa åt Aron och låtskrivare till en av mina låtar, och…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...