Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

”I don’t care how long it takes me, but I’m going somewhere beautiful”

2015-09-08 av

Aleöga_5652

BLOGGHallådär
…och kolla in mina bedrövliga ögon. Jag är som sagt förkyld och går mest runt här hemma med slemmig hals och snorig näsa. Det är så tråkigt att vara sjuk, men det är vä bara att vänta ut. I helgen ska jag vara bröllopsfotograf och då får jag ICKE vara sjuk.
Mina ögon var det ja, jag har typ fått någon eksem eller något under vardera ögon. Det är rött och svider som faen. Visste inte riktigt vad jag skulle smörja in mig med. Kokosoljan som brukar hjälpa i 9 av 10 fall ville inte ge någon verkan, så jag slängde iväg ett meddelande till syrran och mamsen på WhatsApp och frågade ”Whattafack do aj do?!”.

Aleöga_5654

”Pröva med lite honung!” svarade syrran då.
Så, sagt och gjort så kletade jag på lite honung under ögonen (det är därför jag såg så ”svettig” ut under ögonen på förra bilden, det var alltså honungsklet). Jag lät det sitta i ganska länge, kanske två timmar eller något medan jag satt och gjorde massor av andra saker här hemma. Sedan tvättade jag bort det med lite ljummet vatten och efteråt var det nästintill borta. Det svider lite fortfarande, men några lager av make up hade jag inte planerat att kleta på mig när jag i det här sjukstadiet. Då får man vara oordninggjord och bah lite gó. Dessutom får man plocka färdiga matlådor ur frysen och värma i micron (därav att mikron står öppen, heh. Skulle kanske fotograferat på nå’ snyggare plats…äh!).

Aleöga_5662

En annan kul grej, förutom att ögonen går att hela är att jag är ”covergirl” i Alekuriren! Haha!
Jojomen, jag blev intervjuad av lokaltidningen här i Ale. Vi pratade om de fullsatta musikquizen jag arrangerat på Köpmans Hytta här i Surte, mitt intresse för musik (det står dock 50- och 60-tal i intervjun, när det i själva verket ska vara 60- och 70-tal, men det är ju bah smågrejer), fotografering och att jag vill bli borgmästare i Surte – haha! Reportern var göörtrevlig och jättelätt att prata med. Att jag skulle hamna på första stidan av kuriren var väl lite otippat, men självklart jätteroligt. Tackarrr för deeet!
Hela intervjun med mig finns att läsa här!  

Puss och kram, fred och kärlek!
Med vänlig hälsning Josefine.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-01-12

   DE som brukar köra mig till sjukan har Corona båda två så idag fick Aloun, min systers man skjutsa mig istället. Vi möttes utanför en cykelbutik vid Masthuggstorget. Jag hade packat duntäcke, kudde, lakan, min egen goda rödbetssallad, pappas chilipasta special och Coops ärtbullar som ja stekte i morse….

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...