Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Hej kukbild

2015-11-18 av ozelot

De flesta – och de är de flesta idag – har någon gång varit ute i dejtingträsket. Och vad är då tryggare, än att göra det bakom en skärm!? Verkar tjejer jag känner resonera. Så helt plötsligt har de en kukbild där på skärmen.
Jag höll tyst länge, men nu skall jag försöka förklara varför.

Tjejer är i allmänhet inte särskilt blyga av sig ens när det kommer till internet-flirt, de kan gärna visa både det ena och det andra. Killen blir glad, va söt du är säger drängen, och så är det igång.
Inga problem, alla nöjda och glada och man har en patte i mobilen, utan ansikte förvisso.
Det kanske rent av hettar till lite, hjärnan är ju den största erogena zonen.

Sedan: BAM!
Kukbilden. Say hey kukbild.

Då blir tjejer upprörda, de har inte bett om att få en kukbild på skärmen och faller istället ner ironiseringsträsket med väninnorna. (Men de var ju med på det!).
De ”är mer intresserade av intellektet”. Juh.
Startar en ny profil, bilder på lite patte och lite rumpa så att man inte skall få för sig att hon är tjock utan tvärtom väldigt snygg och sexig, med ett intressant liv och som inte spottar i glaset.
Någon förhör sig om stämningsläget, lite mer patte och sedan…BAM!
Igen.
Hej kukbild.

Killar är inte onda varelser, de skickar inte bilder på sina könsorgan för att de vill vara taskiga utan för att de resonerar helt logiskt.
Det vill säga ”jag vill gärna titta på allt jag får”.
De vill ha något visuellt att fästa sin mentala bild på.
”Om jag vill se din patte så vill väl du se min kuk? är den enkla logiken här.”
Det betyder inte att de är ointresserade av intellektet, de vill bara se dig naken helt enkelt.

Män är helt enkelt mer visuellt orienterade och porrindustrin har bevisat det för länge sedan.
Möjligen en vemodig sanning, men värre än så är det inte.
Bli inte arg. Han menar inget illa bara har lite dålig fantasi.
Upplys honom då istället, eller be om pinkoden till Visa-kortet.

Vanlig dränglogik och drängar och pigor är vi alla ibland.

Och som vanligt så är det inte personen i filmen som skrivit brevet. Personnamn undvikes.

Kommentarer på Hej kukbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-09-19

  Jag är ute på turné nu med Donnan, som alla redan vet. Nu ligger jag i sängen hos Jenny i Uddevalla, Donnan har precis vaknat och klagar på att det saknas luft i rummet. Igår spelade vi här på KONTORET, pärlan mitt i Uddevalla city, som att komma tillbaka…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2021-02-18

Håll stånd, håll stånd! Mot statspropaganda som fyllerdig och de dina med rädsla och mörker. Håll stånd, håll stånd! Mot diktatur som i folkhälsans namnförslavar dig och de dina. Håll stånd, håll stånd! Håll varandra nära och knulla mera,knulla mera med din av Gudskapade kuk och fitta, amen. Diormannen

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-10-10

Det var högt i tak på lilla Bengans kafé Fyren i lördags. Två band spelade, bra! men vadå? Det började med ett band som spelade elektronisk musik. KROPPEN. Är detta bara oljud? Kanske inte! Bara en för liten lokal för denna eminenta trio med Isak Eldh i spetsen. Det var…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...