Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

David Bowie är död

2016-01-11 av ozelot

Nej, det är inte sant är första reaktionen. Hoppas att det är som ryktet med John Cleese plötsliga bortgång, men tyvärr. Rock och popikonen David Bowie är död. På idolens facebooksida bekräftas uppgiften med orden ”January 10 2016 – David Bowie died peacefully today surrounded by his family after a courageous 18 month battle with cancer. While many of you will share in this loss, we ask that you respect the family’s privacy during their time of grief.”

I fredags fyllde David Bowie 69 år, samma dag gav han ut albumet Blackstar som hyllats av mängder av recensenter. När döden är nära hamnar många artister i ett slags kreativt rus, där de sista stora stroferna kramas ut ur själen.
Nedan videon till Lazarus som i sammanhanget ter sig oroväckande ominös.

Artikel i Rolling Stone

Nonstopmedarbetaren Eddie Wheeler skriver om ett kort möte med David Bowie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.