Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Musikaliskt på Holy Moly

2016-01-11 av ozelot

lindHoly Moly fortsätter att bjuda på prestigelösa vardagsspelningar utan extra kostnad än vagnen dit och glaset i din hand, med finfina mexartillhugg som extra kryddning. Ikväll måndag 11:e januari kommer Susanna Lindén med sin ukuleledrivna jazzinfluerade ton, men också kanske piano? Nåväl titta in vettja.
Susanna för fram musiker som Vance Joy, Matt Corby och Ingrid Michaelson som sina inspirationskällor.

Susanna Lindéns Youtubekanal.

Petrus Nordh använder starka melodier och en nerstämd gitarr för att skapa sin musik. Den är genomsyrad av ett mörkt medryckande groove och influerad av Jeff Buckley, James Blake och St Vincent. Han dyker också upp med några låtar.


Soundcloud:

https://soundcloud.com/petrusnordh/nothing-else

Som vanligt är det fritt inträde, men ha med några tjugor till artisternas kollekt.

Holy Moly

Måndag 11 januari kl 19
Andra Långgatan 31

Kommentarer på Musikaliskt på Holy Moly

 1. Marie

  När man skriver något är det bra att kontrollera sin fakta! Ungdomarna var och uppträdde på Holy Moly den 11/1 var 3 och helt fantastiska. Det var Julia, Susanna och Petrus. Här i denna lilla reklamartikel har du skrivit om Julia, men benämnt henne som Susanna och Petrus. Om du kikar på Youtubekanalen du länkat till så är det Julias och Susanna spelar mycket riktigt piano men var det den enda omnämningen hon fick?. Petrus är däremot med.

  Rätt ska vara rätt. Framför allt mot de fantastiska ungdomarna!

  Mvh Marie

  • Jag gick enbart på Facebookeventet när jag snabbt kastade upp notisen om evenemanget, där framstod det som att det var Susanna, samt Petrus. Kanske var det fel där, kanske luddigt, kanske någon ändrade senare från Holy Molys sida.

   Det är inte alltid så lätt att göra helt gratis reklam för kulturarbetare, musiker etc så att folk går på deras event..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-01-18

Va ute med Donnan igår. Vi skulle se PASCAL spela med Isak Sundström på sång å gitarr spela på nån bar i Gamlestans industriområde. Jag går gärna ut med Donnan eftersom hon ordnar färdtjänst till otillgängliga lokaler. Smidigt. Snubben tog en konstig väg dit, från Centralen över till Hisingen och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-11-17

3 Avocado 1 halv burk röd tångkaviar 1 halv burk svart tångkaviar Hackad rödlök Havregrädde Droppa i citron 1-2 tsk En liten korv tartex Blanda alltihop till en goja.Det skulle bli en sås men det blev ingen sås,det blev en GOJA. Ätes på midsommar eller jul.

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2019-08-18

Nu är jag tillbaka igen med några rader om en kontemplationsvernissage i lördags 17 Augusti på Galleri i PS i Haga. I februari i år avled Jarl Hammarberg – författaren, bildkonstnären och esperantisten. Han arbetade in i det sista och denna uställning består av stora collage abstrakta och innehållsrika ibland…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...