Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Förseningar, besvikelse och överraskningar på P3 Guldgalan

2016-01-20 av

Det är ju bedrövligt att det tagit så lång tid att göra det här inlägget,
men det är inte alltid så lätt när man ligger på dödsbädden…ehe, nåja – förkyldningsbädden då dah.
Bättre sent än aldrig. Här får ni min lilla variant av hur P3 Guld Galan var.
Så, tja. Let’s start…med att jag är nära på att komma försent till Scandinavium. Tidigare år har jag varit där i lite väl god tid, så god tid att Scandinaviums entré nästan varit ekande tom. I år var det lite annorlunda dock, jag hoppade av spårvagnen utanför arenan strax efter halv nio, och samtliga pressfolk och besökare skulle vara på sina platser senast kvart i.

Webb1

Kön utanför Scandinavium var grymt lång. Blev lite orolig att jag skulle behöva stå i den kön för att få komma in. ”Då kommer jag juh aldrig hinna in i tid!”. Som tur var fanns det en kö för Press/media-folk som jag till slut hittade efter lite ”fram och tillbaka-springningar” .
Prick kvart i var jag på min plats inne på Scandinavium. Blev en smula orolig över att inte hitta Ozelot. Han var inte på plats. Whattafuuuuuck.
Som tur var  verkade inte va nå’ vidare värst hårt på det där med att vara på plats 20:45. Folk kom och gick hela tiden.

Webb2

Det kändes som Scandinavium var så jädrans mycket mindre än tidigare guld-galor. Jag tror de hade halverat allt i år. Det fungerade bra ändå såklart. Som vanligt satsar de på riktigt snygga ljusshower med storbildsskärmar och mycket som händer på samma gång. Jag gillar det, det är göörsnyggt.

Webb3

En utav de uppträdande artisterna på galan var Jonathan Johansson, och lite oväntat så imponerade han faktiskt. Väldigt dansat, 80-tal, discokula, falsett…faen, jag tyckte det var underhållande. Rätt sjyst asså.

Webb4

Som ni ser på bilderna; det är inte det lättaste att fotografera från läktaren. Mitt 300 mm räcker inte tillräckligt långt för att få riktigt snygga bilder. Det blir mer en liten överblick över det hela liksom. Jag hoppas att ni står ut.

Förutom Jonathan så uppträdde band och artister som Sabina Dumba, Zara Larsson, Adam Tensta mfl.

Webb5

När prisutdelning för Årets rock/metal var jag taggad. Jag hejade så mycket på Graveyard.
”JAAAAAAA!” ropade jag rakt ut när de läste upp bandet bland de nominerade.
Men, det blev inte Graveyard. Dolores Haze tog hem priset. Jo, jag blev änna besviken. Men men, tjejerna var ju så jädrans glada för priset, och då kan man inte låta bli att bli glad för deras skull.

Webb6

Maja Francis var som en liten älva på scenen med sin tyllklänning och scen full av blommor och lila ljus. Söt tjej.

Webb7

Och på tal om popsnören så delades priset för Årets Pop till Little Jinder.

Webb9

Även uppträdande Sabina Ddumba fick pris för Årets Nykomling. Hurra!

Hur gick det då? Kom Ozelot någon gång? Vilka skandaler var vi med om?
Japp och Nope. Ozelot kom till slut, men några skandaler bevittnade vi aldrig. Vi bytte några ord, jag uppdaterade honom om läget, han avslöjade lite skvaller och senaste nytt om vad för projekt han har på gång – sedan fick han faktiskt ta över stafettpinnen under P3 Guld. Jag hade andra evenemang jag ville bevaka på annat håll. Så, här avslutar jag min P3 Guld-rapport. Ozelot fortsatte rocka och rolla vidare på efterfesten på Park Lane senare, möjligt att han har något att tillägga där, förhoppningsvis (för jag är också lite nyfiken!).

Vad jag åkte och bevakade istället?
Det får ni reda på inom en väldigt snar framtid…

Puss och kram, fred och kärlek!
Med vänlig hälsning Josefine  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-07-22

Vattenfastan på Lundby hamnväg pågick från fredag till fredag. Vi drack ljummet vatten, åt luft, promenerade 1-2 mil per dag, gjorde andra övningar 3-5 timmar per dag. Göteborg Nonstop Red ville ha en effektiv semester. Få ut så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. Det lyckades vi…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-07-11

Jim Morrison, Dylan, Öijer & Adonis är större poeter än va jag är Men jag är jäkligt bra det är jag. Att acceptera droger & pedofili är inte liberalt utan omoraliskt common sense brukar leda en rätt Carl Maria von Weber Det regnar tussilago vid glömda garageportar som präntats av…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2019-05-05

Det är en dum björntjänst att vara liberal ifråga om knark Live on a natural high som Zappa gjorde & den vita stenen föll ur handen på mästaren Jesus för att solen sken så klart den dagen Jag älskar dig Eva Traneus Jag älskar henne så Hon är det vackraste…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-07-11

OM DU FÅR OVÄNTADE GÄSTER Ett halv kilo fläskfärs släng den i en glasform rund eller avlång, ej stor platta ut den ta salt och svartpeppar över alltihopa vänd över den ena halvan över den andra och platta till så den täcker hela formen hacka två stora klyftor vitlök, tycker…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...