Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Vad har du i påsen, Sebastian?

2016-06-05 av ozelot

Sebastian Hess är en samlare av rang, så det förvånar mig inte ett dugg att han botaniserar i skivbackar på Megaloppis i Majorna. Säkert säljer fynd dyrt på eBay när det är ebb i plånboken och han inte har något evenemang på gång – som till exempel Syntfestivalen Electronic Summer som står för dörren.Men just denna dag gjorde han fynd som till och med förvånade honom.

Jag såg en uppdatering på Facebook med en bild på en Fred Åkerström-cd och… En påse med ”vitt pulver”..

– Jag köpte 236 grejer på Megaloppisen varav över 200 CDs. Från 7-8 säljare köpte jag minst 10-20 skivor och då kollar jag skicket på de första och är det perfekt och de kostar 5:-/st så plockar jag bara på mig sen.

Vad är det för något i påsen?

– Mina kunskaper om droger är minimal så ingen aning hur mycket det kan vara. Eller vad exakt.
– Har under åren som skivprånglare hittade mycket konstigt i skivfodral, dagsbokssidor, ett testamente (!), handskriven lapp med adresser till förre ägarens favoritporrsajter med mera.

Du hittade även en cykel som du skulle lämna in till polisen tillsammans med ”fyndet”..

– Cykeln hittade jag i ett buskage nära huset där jag bor i Lerum i veckan så ingen koppling där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.