Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Utslängd hemifrån och inga cigg

2017-07-04 av Chawki

IMG_20170704_155732

Jag spelade på samma festival som Jon Fredriksson häromdan på Teater Trixter. Han flög runt på scenen när han lirade och var nära att krossa min synt som stod uppställd, en eller två gånger. Tur för honom att han inte lyckades.
Träffade Jon idag igen och han berättade följande:

– Jag spela runt på stan ganska mycket. En gång kom Nikke Ström när jag spelade på Järntorget. Han filmade och sa hej. Senare var jag uppe i Bohuslän på en fest och hörde av en vän att Dregen hade fört vidare klippet på FB. Tillräckligt många visningar för att göra mig imponerad. Fler och fler såg klippet. Jag var med på P4, Gaffa och GP och hade en spelning på Gaffas kontor.

– Efter ett tag ringde Micke Alonzo från KSMB och sa att han ville ha mig med på deras gig på Pustervik. Det var jättekul. En låt från Aktion. Men vakterna lät mig inte komma in så jag fick inte vara inne när jag inte stod på scen. Men jag lyckades ta mig in via main-entrén.

– Skivbolaget Woah Dad märkte mig och ville signa mig, så nu är jag signad av dem och ska snart gå in i studion i augusti och spela in ett album. Crippa på bas, Pontus Robertsson på trummor och jag på gitarr och sång.

IMG_20170704_155917

– Jag skriver splittrat. en av mina bättre låtar handlar om en av mina vänner som leker alkoholist för han tycker det är coolt.
He smoked Marlboro Light/ thinkin he´s super fuckin high/ and now he´s coughing up his lungs/ talking about how much the room spun
Det är inte perfekt gjort men jag är ganska nöjd ändå. Allmän observation av det jag stör mig på.

– Idag är en fantastisk dag, inga cigg och utslängd från mitt hem för att jag spelade Black Flag på högsta volym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.