Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan & Hugh Heffner

2017-09-29 av Primadonnan

IMG_20170819_201138

Göteborg Nonstops medarbetare Primadonnan har en styck Bunny ölkrus
som hon fick av Hugh Heffner personligen 1970 i USA.

D Ellington bad min svenska kompis som var bror till kapellmästaren på Rondo
att följa mig till Heffner på hans playboy-klubb.
Då var han mörkhårig, Elvis frisyr ala 60-talet när han kom fram till mig och önskade mig välkommen.

Först kom en Bunny – brud till mig
Jag hade kort klänning och såg ut som Brigitte Bardot.
Hon sa – Hello Love What club of ours are you working at?
– Im duke Ellingtons singer
– Ok, what du you need, sa bruden
– Hugh Heffner, sa jag
Heffner kom fram till bordet
– Hello swede, sa han till Stickan som jobbade på Amerikalinjen
– Long time, no see, fortsatte Hugh, är det Dukes sångerska du har med dig?
– Yes, she sang with my brothers big band in Gothenbourg

Hugh hade med sig två stora ölkrus med Playboy- bunnyn på. Keramik och glas.
Den ena har jag hemma och den andra gav jag bort i present till mammas gubbe.

Heffner var jättesnygg då. Manlig och hade stil.
Det var ju en upplevelse.
Jag är väl inte den enda svenskan som är känd som har varit hos honom.
Jag vet inte om fd. fru Bagge träffade Hugh eller Britt Ekland.

Jag träffade även en god vän till Hugh Heffner – Larry King – som är världsberömd TV – mogul i New York.
Han intervjuade mig på premiären av min show med Duke.
Han hade och har en egen TV – show. Han såg likadan ut då som idag. 47 år efter att jag var där.
Men det gjorde inte Hugh Heffner.
( Jag har sett de flesta Bunny-showerna med Hugh på TV och det var kul)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-02-11

Det är så lätt att glömma bort hur mkt man får av andra människor. Hur vi sår frön i varann. Hur vi skapar varann genom att se varann och bekräfta sidor i varann som vi inte hade upptäckt på egen hand. Hur vi planterar in kunskap i varann på ett…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-08-10

Känner du Mr Happy? Har du stött på honom någon gång i natten klädd i sina ruttna strumpor och stora ljuva golfkeps på väg mot unika kickar som dammsugarblues och havrefras. Ost vill ut i skogen springa en mil med en påse Ahlgrens bilar i kepsen Om man kunde få…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-01-12

Galleri Kosmos hos Falck/Traneus kan tyvärr inte lämna ut portkoden. Öppet alltid. Stenklevsgatan.

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-02-17

    En ny CAPISSO har jag hittat!  Jag gick på PONTUS TORSTENSSONS vernissage efter Bosse Winbergs begravning & blev lite lättare till sinnes på Bengans. Jag satte mig jämte två tyska tjejer och väntade på Nikke Ström som också skulle dit. Flickorna tyckte att tavlorna va trevliga, de hade aldrig…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-11

I kvällens första set inleder saxofonkvartetten Phones 4 med att röra sig i en stor cirkel i rummet de stöter ut varsitt ljud åt gången det är långt  mellan tonerna och vandringen pågår länge. Det finns en spänning i ljud som flyttar sig. Till slut så samlas gruppen på scenen…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...