Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan & Hugh Heffner

2017-09-29 av Primadonnan

IMG_20170819_201138

Göteborg Nonstops medarbetare Primadonnan har en styck Bunny ölkrus
som hon fick av Hugh Heffner personligen 1970 i USA.

D Ellington bad min svenska kompis som var bror till kapellmästaren på Rondo
att följa mig till Heffner på hans playboy-klubb.
Då var han mörkhårig, Elvis frisyr ala 60-talet när han kom fram till mig och önskade mig välkommen.

Först kom en Bunny – brud till mig
Jag hade kort klänning och såg ut som Brigitte Bardot.
Hon sa – Hello Love What club of ours are you working at?
– Im duke Ellingtons singer
– Ok, what du you need, sa bruden
– Hugh Heffner, sa jag
Heffner kom fram till bordet
– Hello swede, sa han till Stickan som jobbade på Amerikalinjen
– Long time, no see, fortsatte Hugh, är det Dukes sångerska du har med dig?
– Yes, she sang with my brothers big band in Gothenbourg

Hugh hade med sig två stora ölkrus med Playboy- bunnyn på. Keramik och glas.
Den ena har jag hemma och den andra gav jag bort i present till mammas gubbe.

Heffner var jättesnygg då. Manlig och hade stil.
Det var ju en upplevelse.
Jag är väl inte den enda svenskan som är känd som har varit hos honom.
Jag vet inte om fd. fru Bagge träffade Hugh eller Britt Ekland.

Jag träffade även en god vän till Hugh Heffner – Larry King – som är världsberömd TV – mogul i New York.
Han intervjuade mig på premiären av min show med Duke.
Han hade och har en egen TV – show. Han såg likadan ut då som idag. 47 år efter att jag var där.
Men det gjorde inte Hugh Heffner.
( Jag har sett de flesta Bunny-showerna med Hugh på TV och det var kul)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-03-24

   Slank in på Bar KOM igår lördag strax innan Tomas Halling skulle dra igång sin varieté. Halling hade fixat till scenen med färgglada plaströr, fjädrar och ett orange lakan som backdrop. Halling gör entre i BALLONGHUVUDBONAD & glitterkavaj och välkomnar publiken med en sång om GUL KALKON. Snabbt över…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-03-24

Jan Albert Carlsson är en bra konstnär tycker jag Kompositören Delibes tycker jag gör borgerlig skitmusik Lyssnar på den om och om igen Tio Procent med Ulf Lundell Här visar han sin mästerlighet, Lundell både i text och musik Lauren Hill och Underworld är bra musik Rocken är död tyvärr…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2018-10-03

Det finns en mening Någon lyfter din börda Allt är här Nära, men ändå så långt borta Som solens strålar över det gåtfulla Pompeijis ruiner   Andreas min svarte broder Gå stolt som du alltid gör   Jag har ett nytt namn på min älskling Ulligulli   Bengt-Ove Gabadin Den…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-03-18

  Jag tog och torrborstade mig med en liten svamp över hela kroppen och ansiktet. Sen så tvålar man in sig och duschar. Då har man duscholja från Yves Rocher eller Apoteket som är gjord på växter. Jag går ur duschen och torkar mig. När jag är torr smörjer jag…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...