Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan minglar på Bokmässan

2017-10-02 av Lena Junoff

IMG_20171001_141414

Det var mingelfest på Kartagos monter på Bokmässan i lördags. 17.30 till 20

De som var där var August som precis hade vigts av Björn Ranelid. Frun hade flunsan och kunde inte komma.

junoff123

Rolf Classon fd chef på Kartago . Han skulle avtackas för att han har gått i pension. Hans väninna Jessica från TV och Babel var där för att krama om Roffe.
Harry som jobbar på Kartago syntes i vimlet. Marie Björk från Bonniers och Nina Hemmingsson sågs prata med varann ta en öl och en paj med lax.
Marie såg ut som en glad lax.

jessicagedin

Rockys utgivare i Oslo som jag tror heter Håkon var där för att ge mig den norska utgåvan av Rocky-tidningen. Eftersom jag är med på ett par sidor. Jag och Jonny bode är tecknade från inspelningen av Bordellmammas dotter.
Jag är fotograferad med mina köttbullar bl a.
Och jag blev väldigt glad för man känner ju så många norska musiker som har min stora bok.
Rocky-pojken själv var ju också närvarande, Martin Kellerman.

IMG_20170928_171702_BURST001_COVER

Undertecknad sprang omkring och fotade och minglade och satte mig i olika knän som Lill-Babs.
Eftersom det bara fanns tre stolar och det var 20 pers där.
Daniel som också är på Kartago började underhålla och spela på en egen låt som handlade om Roffe.

Frej Larsson, hälften av The Machine, som brukar dra 20 000 skrikande ungdomar på varje festival var inbjuden av redaktören på Kartago – Hemmingsson.
Han är mitt största fan i Sverige.
När Daniel hade slutat sjunga tog Primadonnan ton och gjorde på stående fot en låt om alla som var där och Roffe.
Tackade i sången för att man fick vara med med boken på Kartago.
Utan Roffe hade ej boken kommit ut.
Alla stampade takten och alla försökte joddla med. Alla såg glada ut och det var en lyckad fest för August och Roffe.

IMG_20170928_172615

Maten och ölen och personalen var bra. KL 20 gick jag stapplande ut ensam ut i den tomma lokalen och hittade knappt. Om inte Oslo- Rocky
hade sprungit efter mig och lett mig ut vet jag inte om jag kommit ut på gatan från mässan.
Tom. vakterna hade försvunnit.

IMG_20171001_124057

På söndagen träffade Primadonnan Ranelid i vimlet när han vigde Staffan från Still Young & Beautiful

Foto: Junoff & Chawki

En kommentar på Primadonnan minglar på Bokmässan

  1. Härligt att du också minglade i vår monter. Det var jätteroligt att träffa dig och få joddla lite med dig!! ????????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Kalender

  • Göteborgs Konstmuseum

    11:00

    Edvard Munch: Porträtt // 14 januari - 1 april

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...

Uppdaterad 2016-06-06

Jag lärde känna en ny person häromveckan. D. D och jag, vi spelade på samma 60-årsfest för en gemensam vän inne i stan. Han var trubadur, jag var DJ. Kom fram till att vi var ganska lika; brann för 60- och 70-talsmusiken, var lika ointresserade av Star Wars och pratade…

Läs s blogg...

Uppdaterad 2017-02-01

År 2016 genomförde Finansinspektionen  en statistisk undersökning gällande privatpersoners lånesituation över hela Sverige. Detta låg sedan till grund för stresstester som visar hur ekonomin skulle påverkas vid exempelvis större arbetslöshet i landet.  Det är tydligt att Göteborg och Stockholm skiljer sig mot andra delar av landet på ett flertal punkter. …

Läs s blogg...

Chawki

Uppdaterad 2017-12-14

Tack vare FALK DATA på Nordhemsgatan 64 är GBG NONSTOP äntligen av med den ettriga POP-UPPEN. Jag har känt mig stressad av många saker – som sjukdomar, myndigheter och kärlekstrassel. Men aldrig tidigare av en pop-up. Det var en helt ny erfarenhet som jag stod som ett frågetecken inför. Paralyserad….

Läs Chawkis blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2016-06-12

Under många år har jag funderat över om göteborgare har mer tur på spel än andra svenskar, eftersom jag tycker att jag ofta ser i nyheterna att människor från just Göteborg vunnit storvinster. Som göteborgare är jag såklart benägen att svara ja, nämligen att vi göteborgare har mer tur på…

Läs Wheelers blogg...