Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Primadonnan minglar på Bokmässan

2017-10-02 av Primadonnan

IMG_20171001_141414

Det var mingelfest på Kartagos monter på Bokmässan i lördags. 17.30 till 20

De som var där var August som precis hade vigts av Björn Ranelid. Frun hade flunsan och kunde inte komma.

junoff123

Rolf Classon fd chef på Kartago . Han skulle avtackas för att han har gått i pension. Hans väninna Jessica från TV och Babel var där för att krama om Roffe.
Harry som jobbar på Kartago syntes i vimlet. Marie Björk från Bonniers och Nina Hemmingsson sågs prata med varann ta en öl och en paj med lax.
Marie såg ut som en glad lax.

jessicagedin

Rockys utgivare i Oslo som jag tror heter Håkon var där för att ge mig den norska utgåvan av Rocky-tidningen. Eftersom jag är med på ett par sidor. Jag och Jonny bode är tecknade från inspelningen av Bordellmammas dotter.
Jag är fotograferad med mina köttbullar bl a.
Och jag blev väldigt glad för man känner ju så många norska musiker som har min stora bok.
Rocky-pojken själv var ju också närvarande, Martin Kellerman.

IMG_20170928_171702_BURST001_COVER

Undertecknad sprang omkring och fotade och minglade och satte mig i olika knän som Lill-Babs.
Eftersom det bara fanns tre stolar och det var 20 pers där.
Daniel som också är på Kartago började underhålla och spela på en egen låt som handlade om Roffe.

Frej Larsson, hälften av The Machine, som brukar dra 20 000 skrikande ungdomar på varje festival var inbjuden av redaktören på Kartago – Hemmingsson.
Han är mitt största fan i Sverige.
När Daniel hade slutat sjunga tog Primadonnan ton och gjorde på stående fot en låt om alla som var där och Roffe.
Tackade i sången för att man fick vara med med boken på Kartago.
Utan Roffe hade ej boken kommit ut.
Alla stampade takten och alla försökte joddla med. Alla såg glada ut och det var en lyckad fest för August och Roffe.

IMG_20170928_172615

Maten och ölen och personalen var bra. KL 20 gick jag stapplande ut ensam ut i den tomma lokalen och hittade knappt. Om inte Oslo- Rocky
hade sprungit efter mig och lett mig ut vet jag inte om jag kommit ut på gatan från mässan.
Tom. vakterna hade försvunnit.

IMG_20171001_124057

På söndagen träffade Primadonnan Ranelid i vimlet när han vigde Staffan från Still Young & Beautiful

Foto: Junoff & Chawki

En kommentar på Primadonnan minglar på Bokmässan

  1. Härligt att du också minglade i vår monter. Det var jätteroligt att träffa dig och få joddla lite med dig!! ????????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2018-03-18

Jag tänkte jag skulle försöka skriva nåra rader om Anna Von Hausswolffs senaste album DEAD MAGIC som släpptes i början av mars månad på Berlin-ettiketten City Slang. Läste att Von Hausswolff är utbildad arkitekt och det hjälper mig på traven. Hennes musik är som pålad och byggd av sten, järn,…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-03-08

Efter tjugo år i Spanien kommer Nojet hem för att gå på sin fars begravning och för att sälja fastigheten hon fått ärva och som visar sig bli något av en förbannelse. De första minuterna dras jag in i ett tätt socialrealistiskt (inbillar jag mig), drama med extrema närbilder. Brutalt…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2018-03-18

Man får så konstigt rykte om man släpper en singel som heter Ta nu fram blöjorna, fru Bozander Man får välja sina formuleringar När man önskar att bli hel och bära guld Kunde blåsa genom stan i en sliten Chevrolet Vifta med sin Gaishalsduk och fixa det för hela jävla…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2018-02-01

Det var rätt skönt att leva för Leffe Braxbum. Han fick in pengar på ett stadigt jobb som städare. Lyckan var fullkomlig när Freddie Wadling hade släppt singeln Frozen Ones, på det lilla bolaget Uranium. Då steg han stolt in i skivaffären Bengans med pengar på fickan och köpte nämnda…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2018-03-08

Jag gick till Bergakungen med min väninna och det var dumt att jag inte gick själv. För att jag har svårt att koncentrera mig när jag har vänner med mig på svåra filmer. Jag kommer inte ihåg hälften. Det handlade om ett museum och dess ordförande. En latinamerikansk person skulle…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-03-16

Lördagen den 10 mars gick jag till Teater Trixter och såg deras nya pjäs Röntgenbilden av en Groda av CO Evers. Den är ett drömspel inspirerat av Sven Wollters roman Hon han och döden. En man får reda på att han har en tumör i hjärnan som sitter illa till….

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2017-08-17

  När Jesus kommer tillbaka ska vi alla dö, det har han lovat, det står i min mormors bibel. Jag har alltid undrat hur? när jag var yngre tänkte jag alltid att det var genom atombomber och kärnkraftsolyckor, med tanken följde djup ångest, jobbiga drömmar på natten och mycket  engagemang…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...