Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Dagboksläsning på HPKSM

2017-10-04 av Chawki

SAM_3141

PÅ fredag 6 okt kl 19-21 kan ni ta del av ocensurerade texter valda ur dagböcker
Studio HPKSM
En rad personer ej namngivna kommer läsa ur sina tidigare privata anteckningar
Nedan ett par exempel:

”hur fan kan han göra såhär? tror han att allt ska gå som en dans, att jag bara ska tacka och ta emot? jag tror inte att han har någon flickvän, han sa säkert så bara för att han såg hur ful jag var”

”27/3-04

lista om Marcus

född: 4 oktober 1990
syster: Jenny
Tycker om: tex-mex och techno.
har en hund som heter Jesper.
Kommer hem från innebandyn typ kl 19.
Blå/svart hår
Gillar att kolla på vänner.

vikt: 45 kilo
längd 160 centimeter”

Arrangörerna kallar sig för The Angry Law

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Kalender

  • Göteborgs Konstmuseum

    11:00

    Edvard Munch: Porträtt // 14 januari - 1 april

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...

Uppdaterad 2016-06-06

Jag lärde känna en ny person häromveckan. D. D och jag, vi spelade på samma 60-årsfest för en gemensam vän inne i stan. Han var trubadur, jag var DJ. Kom fram till att vi var ganska lika; brann för 60- och 70-talsmusiken, var lika ointresserade av Star Wars och pratade…

Läs s blogg...

Uppdaterad 2017-02-01

År 2016 genomförde Finansinspektionen  en statistisk undersökning gällande privatpersoners lånesituation över hela Sverige. Detta låg sedan till grund för stresstester som visar hur ekonomin skulle påverkas vid exempelvis större arbetslöshet i landet.  Det är tydligt att Göteborg och Stockholm skiljer sig mot andra delar av landet på ett flertal punkter. …

Läs s blogg...

Chawki

Uppdaterad 2017-12-14

Tack vare FALK DATA på Nordhemsgatan 64 är GBG NONSTOP äntligen av med den ettriga POP-UPPEN. Jag har känt mig stressad av många saker – som sjukdomar, myndigheter och kärlekstrassel. Men aldrig tidigare av en pop-up. Det var en helt ny erfarenhet som jag stod som ett frågetecken inför. Paralyserad….

Läs Chawkis blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2016-06-12

Under många år har jag funderat över om göteborgare har mer tur på spel än andra svenskar, eftersom jag tycker att jag ofta ser i nyheterna att människor från just Göteborg vunnit storvinster. Som göteborgare är jag såklart benägen att svara ja, nämligen att vi göteborgare har mer tur på…

Läs Wheelers blogg...