Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Guldheden

2017-11-22 av Chawki

Jag var fem år. Gick på ett dagis i Guldheden. När den Den snälla Gubben syntes med sin keps och sina blåa vattniga ögon sprang barnen glada fram till staketet och sträckte fram händerna efter karameller.
Det hände att jag och min kompis Mia smet iväg från det inhägnade dagisområdet och knackade på hans dörr. Han var alltid vänlig och gav oss godis. En dag gick jag dit ensam. Denna gången bjöd han in mig i sitt sovrum.
Sa att jag skulle lägga mig på sängen och dra ned byxorna.
Han drog ner sina byxor och ville att jag skulle röra hans rödbleka sak mellan bena.
Jag ville inte röra.
Han stod med byxorna nere och bara glodde uttryckslöst efter mig när jag fipplade med ytterdörren, lyckades öppna och sprang därifrån.

Jag berättade inte för någon. Jag tror att jag saknade ord och att det var pinsamt att prata om.
Jag rymde senare från samma dagis flera gånger, en gång fick jag åka med polisen hem, vi strök förbi mina lekande kompisar i Landala, jag log stolt mot dem att jag fick skjuts hem av polisen, och en gång blev jag straffad genom att bli inlåst ensam på ett rum utan att få mat. Just den dagen var det spagetti och köttfärssås på dagiset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.