Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

BLOODY SHADOWS

2017-12-18 av Chawki

Primadonnan kommer hit med färdtjänst, har mig sig julklappar till min son och mig. Vi jobbar med diverse och äter en mild potatissoppa eftersom donnan har haft magsår. Sen dyker Kaka Dua och filmregissören Malga Kubiak och hennes lilla hund upp oannonserat för att äta pizza, dricka te och filma lite för BLOODY SHADOWS, Kubiaks senaste rulle som delvis har scener från St. Petersburg, där Kubiak spenderade en vecka tidigare i höst.

Jag försöker hänga med i alla anvisningar jag får per sms hur jag ska göra PR på rätt sätt på Instagram.

Von Klaf ringer:
– Vi är inga genier du och jag, vrålar han i telefon.

Primadonnan tjattrar med Plunt i sin mobil om tjänster han ska utföra på stört.
Kubiak filmar efter pizzan. Vi sjunger en text av EDGAR ALLAN POE. Vi improviserar fram i 1800talstil med skräckdarr på rösterna. Först Donnan. sen Kaka Dua, sen jag. Min son sjunger med. Han sitter med en konungakrona på huvet, den han fick av den avlidne poeten, sångaren och violonisten Körnhall.

Von Klaf ringer igen.
– Ring inte och va otrevlig, säger jag.
– Jag är inte otrevlig, jag är klarseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.